Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Erik Ten Hag Yorumladı!

Erik Ten Hag Yorumladı!

admin admin - - 2 dk okuma süresi
9 0

Son olarak UFEA Şampiyonlar Ligi içerisinde ikinci maçında Ajax Beşiktaş ile karşı karşıya gelmişti. Bu maçın sonucunda da 2-0 bir galibiyet elde etmişlerdi. Galibiyetin ardından da Erik Ten Hag aldıkları sonuçlardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Basın açıklaması sırasında sevincini yansıtan Erik Ten Hag, aynı zaman da bazı yorumlarda da bulundu.

Yorumları içerisinde karşısındaki takımdan da söz etti. Teknik Direktör Erik Ten Hag, basın toplantısı içerisinde karşıdaki takımın, yani Beşiktaş’ın çok iyi futbolculara sahip olduğunu ve gerçekten de değerli bir takım olduğunu söyledi. Bu sözlerini herkesin bilmesi gerektiğine de vurgu yapan Erik Ten Hag, kendi ülkesindeki çoğu oyuncu ve takımdan çok daha ileri seviyede olduklarından da bahsetti.

Beşiktaş’a Erik Ten Hag Övgüsü!

Maç içerisinde var olan oyun performansındaki artılardan da bahseden Erik Ten Hag, Beşiktaşlı oyuncuların oldukça hızlı olduklarını ve iyi oynadıklarını söyledi.  Bu yorumlar içerisinde elbette kendi başarılarında dolayı yaşadıkları sevinci de dile getirdi. Sözleri, kendi galibiyetlerini desteklerken Erik Ten Hag, kendi planladıkları gibi harika bir başlangıç yaptıklarından da söz etti.

Artemisbet Genel olarak toplantı içerisinde bilinen durumları yorumlayan ve sözlerini özenle sarf eden Erik Ten Hag, takımının bundan önce dönemlerdeki performanslarından da söz etti. Bu aşamada aşığı yukarı bir değerlendirme de yapmasının yanında içtenlikle duygularını ileterek sözlerini tamamladı. artemisbet giriş

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir