Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Bir Sosyal Medya Fenomeni Mehmetveyselakdemir

Bir Sosyal Medya Fenomeni Mehmetveyselakdemir

admin admin - - 3 dk okuma süresi
9 0

Son yıllarda Türkiye’de önemli bir sosyal medya fenomeni olan heykelkafasi sayfasının sahibi ve aynı zamanda Türkiye’nin lider saç ekimi markası olan hairofistanbul firmasının sahibi olan mehmetveyselakdemir bugün bir sosyal medya uzmanı olarak da hizmet vermektedir. Türkiye’de sponsorlu bir şekilde reklam yönetimi yapılması ve içerik pazarlaması gerçekleştirme gibi konularda da hizmetlerini yürütmektedir.

Uzun yıllardır çalışmalarını İstanbul’da sürdüren Akdemir, özellikle Instagram’da yer alan @heykelkafasi hesabı ve yine bu isme sahip olan bir web sayfası sayesinde de çok popüler bir noktada bulunmaktadır. Sayfa üzerinde Akdemir tarafından son yılların sosyal medya sayfaları ve platformlarına göre çok farklı ve özgün bir mizah gerçekleştirilmektedir.

Farklı Bir Mizah Ve Yaklaşım İçin Mehmetveyselakdemir

Özellikle son yıllarda mizah anlayışında farklılık arayan ve değişimi ön planda tutan kişiler tarafından mehmetveyselakdemir sıklıkla takip edilen kişiler arasında yer almaktadır. Çünkü @heykelkafasi gibi bir platform sayesinde Anadolu kültürünün çok önemli noktada bulunan heykelleri ve eserleriyle ilgili espritüel bir mizah anlayışı ortaya çıkarmaktadır.

Akdemir heykelkafasi sayfası sayesinde de ortaya çıkardığı mizah anlayışıyla çok farklı bir çizgi yakalamayı başarmıştır. Çünkü bu sayfadaki ana amaç, Anadolu’nun tarihinde binlerce yıldır var olan heykeller üzerinden anlamlı bir mizah ortaya çıkarmaktır.

Saç Ekiminde Bir Marka Mehmetveyselakdemir

Aynı zamanda Türkiye’de çok önemli bir saç ekim merkezi olan hairofistanbul sayesinde de ön plana çıkan Akdemir, sadece Türkiye’de değil dünyanın farklı ülkelerinde de bu konuda tanınan bir firma sahibidir. Bugün yaklaşık 40’a yakın ülkeden ülkemizi tercih eden hastalar için saç ekimi hizmetleri verilmesi ile birlikte Akdemir’in sahip olduğu marka, 12.000 gibi bir hasta sayısında başarılı saç ekimleri sağlamıştır.

İstanbul’da mehmetveyselakdemir tarafından kurulan hairofistanbul firması, aynı zamanda sadece saç ekimi değil sakal, kaş ve bıyık ekimi gibi noktalarda da birçok kişi için hizmet vermektedir. Yurt dışından gelen her misafir için konaklama, VIP transfer ve tercümanlık gibi hizmetler sunan marka, Türkiye’den firmayı tercih eden kişiler için de VIP hizmet kalitesi sağlamaktadır. Akdemir’i daha yakından tanımak ve verdiği hizmetler ile ilgili daha geniş kapsamlı bilgi elde ederek kendisi ile iletişim kurmak için mehmetveyselakdemir.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir