Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Fatih Terim’den Gökhan Töre Hamlesi

Fatih Terim’den Gökhan Töre Hamlesi

admin admin - - 2 dk okuma süresi
12 0


Sezona fırtına gibi başlayarak Süper lig bitmeden bir hafta önce şampiyonluğu garanti haline getiren Galatasaray, transfer çalışmalarına Mariobet erkenden başladı. Teknik direktör Fatih Terim’in görüşleriyle başlayan transfer çalışmalarında öncelikli hedefin Türk futbolcular olduğu görülüyor. Fatih Terim’in transfer listesinin başında Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in kadro dışı bıraktığı Gökhan Töre bulunuyor. Ligin ilk yarısında Şenol Güneş tarafından forma şansı 1xbet giriş bulmasına rağmen yeterli performansı gösteremeyen ünlü yıldız Fatih Terim İle görüştü.

Transfer Çalışmalarında Öncelik Türk Futbolculara

Geçtiğimiz hafta Başakşehir’i 2-1’lik bir skorla yenerek şampiyonluğunu duyuran Galatasaray’da transfer edilecek futbolcu listeleri belirlendi.

Gelecek sezon için liglerde ve Şampiyonlar Liginde büyük hedefleri bulunan sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim, Gökhan Töre ile sürpriz bir görüşme yaptı.

Şenol Güneş’in yönetime sunduğu rapor sonucu kadro dışı kalan ve yaptığı açıklamalar sebebiyle disiplin cezası alan Gökhan Töre önümüzdeki yıl Galatasaray’da forma giymek istediğini belirtti. Töre, eskiden beri Galatasaray’da oynamak istediği yönünde Terim ile görüşme yaptı.

Töre, Galatasaray’a transfer olmak istediğini ve Galatasaray’ın başarısına başarı katacağını söylerken, fiziksel olarak da çok iyi durumda olduğunu belirtti. Töre ayrıca, maddi açıdan Princessbet Galatasaray’dan bir isteğinin de olmadığını açıkladı ve Galatasaray için elimden geleni yaparım dedi. Terim’in yönetimle görüşerek Gökhan Töre ile ilgili kararını bildireceği açıklandı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir