Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Bakıma İhtiyacı Olanları Güvenli Ellere Emanet Edin

Bakıma İhtiyacı Olanları Güvenli Ellere Emanet Edin

admin admin - - 2 dk okuma süresi
9 0

Her gün üzülerek izlenen yada basına yayılan haberlerde yaşlı, bebek ve çocuk bakımında yaşanılan sorunları baz alarak oluşturdukları firuzbakici.com sitesi bakıma ihtiyacı olanların güvenle emanet edildiği bir adrestir.

Güvenilir Adres

İstanbul sınırlarında hizmet veren firma çalışmak zorunda olan ebeveynleri çocuk ve bebeklerine mesai süresince ücretli olarak bakmaktadır. Sadece bebek bakıcısı olarak hizmet vermekle sınırlı kalmayan firma yaşlı ve hasta bakıcı konusunda da destek olmaktadır. Hizmetlerini güven, deneyim, ilgili alandaki bakım, sevecen ve güler yüzlü bakıcılardan oluşan personel ile sağlayan firma bakıcı ve ihtiyacı olanlar arasında bir köprü vazifesi kurar.

Hizmet Alanları

Bebek, çocuk, hasta, yatalak hasta, yaşlı gibi alanlarda bakıcılık hizmetleri sağlayarak hizmet sektöründe bulunan firma çocuk bakıcısı ve diğer bakıcı kriterlerinde olması gerekenlerin tamamını sağlar. Çocuklar için 3 yaş altında olanlar için, kreş ortamının dezavantajlarından korumak ve evinde daha mutlu gelişim sağlamak için, çocukla oyun arkadaşlığı yaparak birebir ilgilenmek için, anne şefkatinde bakıcılar firmamızdan temin edilebilir.

Evde yaşlı ve hasta bakımı içinde gerekli bakım hizmetlerini sağlayacak, temizlik, hijyen ve beslenme konusunda tecrübeli hizmet elemanı ihtiyacı bulunanlar içinde firma gerekli desteği sağlamaktadır. Firma İstanbul’un Sarıyer, Zekeriyaköy, Göktürk, Bahçeşehir ve Florya mahallelerinde bulunan şubeleri ile hizmet sunmakta olup iletişim için site üzerinden bağlantı kurulabilir.

https://www.firuzbakici.com/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir