Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. PROFESYONEL AŞÇILIK EĞİTİMİ İÇİN EN DOĞRU OKUL NASIL OLMALI?

PROFESYONEL AŞÇILIK EĞİTİMİ İÇİN EN DOĞRU OKUL NASIL OLMALI?

admin admin - - 3 dk okuma süresi
9 0

 

Profesyonel aşçılık eğitimi alarak Avrupa standartlarında donanımlara sahip olan iyi bir aşçı olabilirsiniz. Türkiye’de aşçılık eğitimiveren kaliteli bir kurs bulmak oldukça zordur. Ancak Chef’sTable sayesinde artık en yeni teknolojiler kullanılarak yetiştirilmiş sayılı aşçılardan biri de siz olabilirsiniz. Daha önce mezun ettiğimiz tüm aşçılar şu an Türkiye ve Avrupa’da lüks otel ve restoranlarda çalışmaktadırlar. İster aşçılık için, ister ekmek pastacılık için, isterseniz de şeflik ve işletmecilik için aşçılık eğitimi alabilirsiniz.

Chef’sTable Avantajları

Aşçılık eğitimini Chef’sTable’dan almak sizi birçok yönden diğer aşçılardan üstün kılacaktır.

  • Chef’sTableprofesyonel aşçılık eğitimi vermek için dünyaca ünlü ve birçok başarıya imza atmış Milli Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulmuştur.
  • Chef’sTable’da isteğinize uygun çok sayıda profesyonel eğitim yer almaktadır. Bu eğitimler profesyonel aşçılık eğitimleri, profesyonel ekmek ve pastacılık eğitimi, yiyecek içecek işletmeciliği gibi eğitimlerdir. Kurslara katılıp milli eğitim bakanlığınca geçerli sertifikalar alabilirsiniz.
  • Ayrıca eğitimlerimiz arasında hobi olarak aşçılık, pastacılık, ekmekçilik gibi alanlarda eğitim almak isterseniz 2 aylık kısa hobi eğitimleri de bulunmaktadır.
  • Eğitim yerimiz İstanbul Maslak’da merkezi ve ulaşım yönünden kolay bir lokasyonda bulunmaktadır.
  • Mutfağımız dünya üzerinde uygulanan son mutfak teknolojilerini ve yeniliklerini takip eder, sizlere eğitim verirken bu teknolojileri kullanır.
  • Öğrencilerimiz yaptıkları yemeğin içeriği ve tadı hakkında tam donanımlıdır. Baharat sergimiz sayesinde detaylı malzeme bilgisine sahip olurlar.
  • Alanında uzman ve tecrübeli şeflerden profesyonel aşçılık eğitimi alma imkanına sahip olursunuz.
  • Bizden mezun olduğunuzda Avrupa’da her türlü kaliteli restoran ve otelde çalışma imkanı bulabilirsiniz.
  • Akademimizde Türkiye’de ilk defa kullanılan u atölye sistemi uygulanması yönü ile de kaliteli bir aşçılık eğitimi alma hakkına sahip olursunuz.

 

Chef’ Table Mezunları

 

Chef’sTable 2011 yılından beri aşçılık eğitimi hizmeti vermektedir. Bu yıldan itibaren mezun ettiğimiz öğrenciler; İstanbul-Hilton, Çin, Almanya gibi çeşitli ülkeler, Swiss Otel, Intercontinental Otel gibi prestijli mekanlarda hizmet vermektedirler. Bizden eğitim alan tüm öğrenciler gibi parlak bir geleceğe sahip olmak,donanımlı bilgilerini sektöre adapte edebilen aşçılardan olmak ve eğitim ayrıcalıklarımızdan faydalanıp dünyaya açılmak için vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

 

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir