Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Gastronom Küvet

Gastronom Küvet

admin admin - - 3 dk okuma süresi
11 0


Küvetler, işletme mutfaklarının olmazsa olmazları arasındadır. Kaliteli ve paslanmaz metallerden üretilmiş ürünlerin satıldığı sitede, işletmenizin ihtiyaç duyduğunuz ölçüdeki gastronom küvet ürünlerini satın alabilirsiniz. Satın almanız gereken küvetler için ilk olarak işletmenizde çalışan ilgili kişilere danışmanız en faydalısıdır. Sitedeki küvet kategorisinden inceleyerek sipariş verebilirsiniz. Müşteri memnuniyetine önem veren site, sizlerle destek hattı üzerinden iletişim kurarak gerekli olan küvetler konusunda da yardımcı olmaktadır. Küvetler üretilirken farklı depolama alanları ve ürün miktarına uygun olacak şekilde boy boy üretilmektedir. Kendi içinde terimsel olarak ifade edilebilen küvetler genellikle içine aldığı litre bakımında da isimlendirilir. Bir işletmenin ihtiyaç duyacağı küvet hacimleri iki buçukluk, beşlik, onluk, yirmilik gibi isimlendirilmektedir.

Benmari ve Delikli Küvetler

Oteller ve işletme mutfaklarının vazgeçilmezi olan benmari küvetlerini, siteden kaliteli ve garantili şekilde satın alabilirsiniz. İnternet üzerinden vereceğiniz siparişler, kargo aracılığıyla gönderilmektedir. Benmari küvetleri içine konan yemeğin sıcak kalmasını sağlayan iki katlı bir gastronom küvet türevidir. Bu küvetler hem otellerdeki büfelerde hem de işletmelerdeki yoğun servislerde sizlere yardımcı olacaktır. Delikli küvetler farklı boyutlarda üretilebilir. Küçüğünden büyüğüne kadar bulabileceğiniz delikli küvetler internet sitesi aracılığıyla satılmaktadır. Delikli küvetlerde yıkanan yeşillikler süzülebilir, haşlanan makarnaların suyu süzülebilir ya da kapalı alanda kalmaması gereken, soğan ve patates gibi ürünlerin hava alır şekilde saklanmasına yardımcı olabilir.

Gastronom Kapaklar ve Saplı Küvetler

Kapaklar, her boyda üretilmiş gastronom küvet için uygun şekillerde hazırlanmıştır. İşletme mutfaklarında son derece yararlı olan kapaklar, küvetlerin içine herhangi başka bir ürünün girmesini engellemektedir. Hem sağlık açısından hem de işletmenin kontrolleri açısından gerekli olan kapak küvetlerinin yerini streç film ya da başka ürünler tutmamaktadır. Ortasında hafif bir yuvarlak çukura sahip, tutma yeri bulunan küvet kapaklarını bu siteden satın alabilirsiniz. Kendi işletmenizde bulunan küvetlerin boyu, şirketten küvet kapağı almadan önce gerekli bilgiler arasındadır. Her küvet için ayrı boyutlarda üretilmektedir. Özellikle sıcak mutfaklarda kullanımı gerekli olan saplı küvetler, sıcak bir küveti taşımanıza yardımcı olacak çıkıntılı saplar içermektedir. İnternet sitesinden kaliteli ve paslanmaz çelikten üretilmiş olan saplı küvetlerden de satın alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir