Muğla’da Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek öğrenciler ve veliler büyük bir heyecan yaşadı. Sınav salonlarına alınan öğrenciler yerlerini aldı.
Muğla’nın Menteşe ilçesinde, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına giren öğrenciler ve veliler, sabahın erken saatlerinde okulların önünde büyük bir heyecan yaşadı. Görevliler, aylardır bu sınava hazırlanan öğrencileri kimlik ve belge kontrollerinin ardından üst aramasıyla sınav salonlarına aldı.
Sınav binalarına giriş saatinin yaklaşmasıyla birlikte öğrencilerin heyecanları arttı. Görevliler, öğrencilerin salonlara sorunsuz bir şekilde yerleşmesini sağladı.
Okul kapısında çocuklarını uğurlayan veliler de en az öğrenciler kadar heyecanlıydı. Aileler, sınav salonuna girmeden önce çocuklarına sarılarak moral verdi.
Sınavın başlamasıyla birlikte görevliler velileri okul bahçelerinin dışına çıkardı. Velilerin heyecanlı bekleyişi devam etti; çocuklarının sınavdan çıkışını sabırsızlıkla beklediler.
Reklam & işbirliği: [email protected]