Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Felipe Melo, Galatasaray’ın Özel Ödül Töreni İçin İstanbul’a Geldi

Felipe Melo, Galatasaray’ın Özel Ödül Töreni İçin İstanbul’a Geldi

haber haber - - 1 dk okuma süresi
24 0

Galatasaray’ın Efsane Futbolcusu Felipe Melo, Futbolu Bırakmaya Hazırlanıyor

Brezilya Seri A ekiplerinden Fluminense’de forma giyen ve 2025 yılında futbolu bırakacağını açıklayan Galatasaray’ın 41 yaşındaki efsane futbolcusu Felipe Melo, eşi Roberta Nagel ile birlikte İstanbul’a geldi.

Sarı Kırmızılı Takımdan Özel Bir Ödül Alacak

Melo’nun, Galatasaray’ın kulüp efsaneleri için düzenleyeceği özel organizasyona katılacağı ve sarı kırmızılı yönetimin kendisine özel bir ödül vereceği belirtildi. 2011-2015 yılları arasında Galatasaray forması giyen deneyimli futbolcunun bu özel günde unutulmaz anlar yaşaması bekleniyor.

Trabzonspor Maçını Tribünden İzleyecek

Felipe Melo’nun 16 Aralık’ta oynanacak Galatasaray-Trabzonspor maçını tribünden takip etmesi bekleniyor. Eşiyle birlikte İstanbul’a gelen Melo, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda İstanbul’un güzelliklerini keşfettiğini ve Türk mutfağının tadını çıkardığını belirtti.

Felipe Melo’nun Galatasaray’a olan sevgisi ve bağlılığı, hem taraftarları hem de kulüp yönetimini gururlandırmaya devam ediyor. Kulüp efsanesi olan Melo’nun İstanbul ziyareti, Galatasaray camiasında büyük heyecan yaratmış durumda.

İlgili Yazılar