Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kamuran Akbay: Geleceğin mimari tasarımları teknoloji ile birleşiyor

Kamuran Akbay: Geleceğin mimari tasarımları teknoloji ile birleşiyor

admin admin - - 5 dk okuma süresi
7 0

Kamuran Akbay: Geleceğin mimari tasarımları teknoloji ile birleşiyor

Geçtiğimiz günlerde Kamuran Akbay Vilları adlı projesinin ön lansmanını yapan Kamuran AKBAY projesindeki akıllı ev modelleri ve teknoloji ile birleşini değerlendirdi.

Tasarım ve inavasyona creatif düşünceler ile global çapta çalıştığı mimarlar ile gerçekleştirilen proje lansmanı büyük beğeni toplarken, Akbay, villa projesi ile yatırımcılara farklı bir dünyanın kapılarınıda açacağını belirtti.

Villa projelerinin tamamiyle akıllı ev modeliyle şekilleneceğini dile getiren Akbay,
Kap
ı kilitlerine , Güvenliğe , Enerji tasarrufuna , Güneş enerjisinden herşeyine düşünülen projenin tasarımı ile büyük beğeni toplayıp ödüle laik görülmeside kaçınılmaz oldu .

Ödüllü Mimar Kamuran Akbay, Yatırımcılara yaptığı sunumda , faiz fiyatları ev fiyatlarını maliyet fiyatlarını yatırım taleplerini değerlendirdi.

‘’Şu anda birikmiş parası olana ben diyorum ki bulabildiğini al, bir malın varsa da satma… Çünkü enflasyona karşı dünyada yegane ürün gayrimenkul.” değerlendirmesini yaptı.

Lansman’da dikkat
çeken diğer konu ise yabancı yatırımcıların ilgisiydi. Kamuran Akbay, Projenin yeşillikler arasında yer alması her mülkün kendine ait özelliklerinin olması adeta bir malikhane haline getirmesi yerli yatırımcının yanında yabancılarında ilgisini çekti. İtibarımız ve ismimizin bilinirliği ile tanıtım ile beraber beklentileri karşılayan projelerimiz ile bizde yatırımcımızda mutlu oluyor ‘’dedi


KRİZLERLERİ FIRSATA ÇEVİRMEYE ODAKLANACAĞIZ”

Son yıllarda covid-19’un da etkisiyle dünya ekonomisinin oldukça daraldığını aktaran Akbay, krizleri fırsata çeviremeye odaklandıklarını belirterek, “Finansal olarak sorunların net şekilde gözüktüğü dönemlerden geçiyoruz. Bunlardan şikâyet edip kenarda oturup beklemek
gerektiğini düşünen çoğu meslektaşımıza istinaden sadece bu ay içinde 4 projeye daha start vermenin gururunu yaşadık. Belli kalıplara sığmayan, her gün kendini yenileyen ve bu doğrultuda yenilikçi çalışmaları ülkemize getirmeyi kendimize düstur haline getirmeliyiz.

Kamuran Akbay Şirket Grubu olarak krizler bizi durdurmaya bahane değil. Krizleri, çalışarak çalışarak ve daha çok çalışarak aşacağız” dedi.

Basındaki arkadaşların siyaset haberleri ile ilgili sorularını ise üstü kapalı yanıtlayan Akbay,
Bazen sorumluluk size gelmez siz ona gidersiniz, Şartların oluşması halinde her an herşey olabilir’dedi. Şuan vakıf işlerine ve projelere odaklanan Akbay siyaset içinde yeşil ışık yaktığını Ankara’ya yaptığı sık sık ziyaretler ile belli etti.

Özellikle inşaat sektörünün kilit isimlerinden biri olan iş insanı Kamuran Akbay, kulislerden ve yakın çevresinden edinilen bilgilere göre siyasete hazırlanıyor. Gebze ve İstanbul’da devasa projelere imza atan, bugüne kadar 5 bin 450 konut ve iş yerinin teslimini gerçekleştiren Kamuran Akbay, siyasete göz kırpıyor. Aldığı 17 kamu ihalesini de başarıyla tamamlayarak dikkatleri üzerine çeken Akbay, gayrimenkul sektörünün Türkiye’deki önemli isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Akbay’ın yakın zamanda siyasetin kalbi Ankara’da önemli ziyaretler gerçekleştirdiği öğrenilirken, olası bir erkem seçimde veyahut 2023 Genel seçimlerinde siyaset dünyasına adım atacağına kesin gözüyle bakılıyor.

SEKTÖRÜ, EKONOMİYİ VE HALKI TANIYAN GÜÇLÜ ADAY; KAMURAN AKBAY
İş dünyasında elde ettiği bilgi ve birikimi siyasete de taşımak isteyen Kamuran Akbay’ın, özellikle Kocaeli’nde dengeleri değiştirecek güçlü bir aday figürü olacağı öngörülüyor.  İşadamı Akbay’ın yakın çevresinden alınan bilgilere göre siyasete atılma fikrini derinlemesine düşündüğü, siyasete girmesi yönündeki baskı ve telkinlere sıcak baktığı öğrenildi. Akbay’ın yakın çevresi ve halkın sorunlarını dinlediği, çözüm önerileri sunduğu bilinirken, özellikle sosyal medyada sık sık , “çık ta sesimizi duyur”  paylaşımları artmaya başladı. Taraflı tarafsız herkesin merak ettiği, “acaba Kamuran Akbay’ın siyaset için son kararı ne olacak?” sorusu yanıt arıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir