Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Damla Bozkurt Sapanca’nın büyüleyen güzelliğini karış karış keşfediyor

Damla Bozkurt Sapanca’nın büyüleyen güzelliğini karış karış keşfediyor

admin admin - - 2 dk okuma süresi
9 0

Damla Bozkurt Sapanca’nın büyüleyen güzelliğini karış karış keşfediyor

Damla Bozkurt sosyal medyada genç bir anne ve gezgin bir blogger olarak tanınıyor. Doğa ile iç içe yaşayan ve çekirdek ailesi ile birlikte doğanın onları sunmuş olduğu tüm güzellikleri cesurca keşfeden Damla Bozkurt bu güzel deneyimlerini takipçileri ile paylaşıyor. Son dönemlerde Sapanca’da yapmış olduğu büyüleyici keşifler takipçilerinin yoğun ilgisini görüyor. Sapanca’ya karış karış gezerek tüm doğal güzelliklerini takipçileriyle paylaşan genç anne bu yaşam stili ile on binlerce insanı kendisine hayran bırakıyor.

Damla Bozkurt bir çocuk sahibi genç bir anne. Aynı zamanda doğal güzellikleri keşfetmeyi seven bir doğa tutkunu. Asıl mesleği make-up artistliği olan Damla Bozkurt ailesi ile birlikte gerçekleştirdiği Gezileri ile Gündem olmayı başarıyor. Eşi ve oğlu ile birlikte dünyanın en büyük doğal güzelliklerini keşfeden ve bu keşiflerini takipçileriyle paylaşan blogger maceracı tarafı ile büyük bir ilgi görüyor.

Damla Bozkurt en son karavan ile yapmış olduğu keyifli paylaşımlarını takipçilerine sunmuştu.  Bu özel paylaşımların ardından gelen Sapanca paylaşımları takipçileri tarafından aynı büyük ilgi ile takip ediliyor.

Damla Bozkurt aslında farklı bir yaşam için birçok farklı bahane çıkaran herkes için bir ilham kaynağı. Onun genç bir anne olması doğa ve resim tutkusunu yaşamasına engel olmuyor. Aksine o bu durumu muhteşem bir artı olarak değerlendiriyor.

https://instagram.com/damlabozkurt_blogger?igshid=YmMyMTA2M2Y=

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir