Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Alaçatı’da Yapılabilecekler

Alaçatı’da Yapılabilecekler

admin admin - - 3 dk okuma süresi
13 0

Alaçatı’da Yapılabilecekler

Alaçatı Ege’nin meşhur tatil beldeleri arasında yer alır. Oldukça güzel evleri, plajları ve gezilip görülecek yerleri ile pek çok kişi tarafından tatil için tercih edilen bir beldedir. Buranın tarihi taş evleri gezilip görülecek yerler arasında yer alır. Bunun yanında butik otelleri ile de ünlüdür. Bu doğrultuda; Alaçatı butik otel seçiminde Banana Alaçatı otelimizi tercih edebilirsiniz. Otelimiz sizlere en iyi hizmeti sunabilmek adına titiz çalışmalar yürütür.

Alaçatı oldukça rüzgârlı bir yer olması sebebiyle rüzgâr sörfü ve uçurtma sörfü yapan kişiler tarafından da tercih edilen yerlerden biridir. Eski dönemlerde ismi Agrillia olan Alaçatı, tarihi eserleri ile de göz doldurur. Popülerliği her geçen gün artan bu şirin kasaba ziyaretçilerin keyifli bir tatil geçirmelerine olanak tanıyor.

Alaçatı’da Nerelerde Gezilir?

Alaçatı gezilip görülecek yerler bakımından oldukça zengindir. Buraya ilk geldiğinizde tarihi yel değirmenleri sizi karşılıyor. Alaçatı’da tarihi taş evler de oldukça popülerdir. Günümüze kadar bozulmadan gelmiş olan bu evler estetik görünümleri ile de günümüz mimarisine örnek olmaktadır. Ayrıca, Alaçatı otelleri de oldukça ilgi çeken detaylar arasındadır. Butik otelimiz güzel vakit geçirmeniz açısından çeşitli etkinlikleri ile de dikkat çeker. Kültür gezisi yapmayı sevenler için Ayios Konstantinos Kilisesi mutlaka gezilip görülmesi gereken mekanlar arasında yer alır. Bu kilise burada yaşayan Müslümanların artması sonucunda camiye çevrilse de Hristiyanlar için içerisinde küçük bir şapel bulunur.

Alaçatı’da Yapılabilecek Etkinlikler

Alaçatı’da gezdikten sonra buradaki çeşitli etkinliklere de katılabilirsiniz. Rüzgâr sörfü burada meraklıları tarafından yapılabilen sporlar arasında yer alır. Alaçatı, ülkemizin önemli rüzgâr sörfü merkezleri arasında yer alır. Bu kapsamda; Alaçatı konaklama önerileri arasında Banana Alaçatı otelimiz de yer alır. Otelimizde birbirinden güzel odalarda stresinizi atarak güzel vakit geçirebilirsiniz. Bunun yanında yoga ve meditasyon gibi çeşitli etkinliklerimiz de bulunur.

Otelimizin konumu merkezi olduğu için plajlara ve gitmek istediğiniz her yere rahatlıkla gidebilirsiniz. Alaçatı plajları da oldukça güzel denizi ile turistlerin ilgisini çeker. Plajlara yakın olmamız açısından rahatlıkla denize gidebilirsiniz. Denize gitmek istemediğiniz günlerde otelimizin havuzunda vakit geçirebilirsiniz. www.bananaalacati.com sitemizden butik otelimiz ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir