Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bergen Filmi

Bergen Filmi

admin admin - - 2 dk okuma süresi
11 0

Bergen 2022 Yılında vizyona girdikten derhal sonrasında Gişe rekorları kırmaya devam ediyor. Yoğun ilgiye Sebep olan bergen filmi üstün dereceli üstüne rekor kırmaya devam ediyor.
Peki nelerdir bu bergen filmi ? Gelin birde hepimiz göz atalım. Kısaca özetlemek gerekirse Bergen Filmi ; 1959 senesinde Mersin’de yedi çocuklu bir ailenin en minik evladı olarak dünyaya gelir Belgin. Anne ve babasının boşanması yaşamını kökten bir biçimde değiştirir. Ankara’da yaşarken annesinden başka kimsesi yoktur, baba yoksunluğu içinde derin bir boşluk açar. Öte yandan, konservatuara girme başarısıyla katmerlenen gelecek umudu, ilk aşkı Abdullah’tan ayrılmasıyla yara alır. Ama onun en büyük gücü kabiliyetidir. Ankara’nın prestijli mekânı Feyman Kulüp’te keşfedilmesiyle birlikte, parlayan genç bir yıldıza, Bergen’e dönüşür.
Bergen Filmi izle denildiği vakit tabiki de akla ilk başta Yesfilmizle1.Com gelmektedir. Siz değerli film sevdalıların bu filmi kesintisiz,donmadan,hd ve full hd izlemesi için Yesfilmizle bu keyif dolu ve dram filmini sizler için parasız sunmaktadır. Sizlerde bu filmi izleyip değerli yorumlarınızı bizimle hisse

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir