Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Galatasaray’a başka Cezayirli! Feghouli yerine…

Galatasaray’a başka Cezayirli! Feghouli yerine…

admin admin - - 1 dk okuma süresi
10 0

Sofiane Feghouli ile yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray’da hedef bir diğer Cezayirli Adam Ounas. Feghouli’nin dalgalı ve genel anlamda düşük performansı nedeniyle gönderilmesi bekleniyor.

Galatasaray, Sofiane Feghouli ile yolları her an ayırabilir. Aldığı yüksek ücrete rağmen çok tutarsız bir performans sergileyen Feghouli’nin alternatifi ise yine Cezayir’de bulundu. Napoli forması giyen Adam Ounas’ı hedefine alan Galatasaray, sağ kanatta oynayan oyuncuya teklif yapacak.

Napoli ile 1 yıllık sözleşmesi kalan 24 yaşındaki Ounas geçtiğimiz sezonu Crotone’da kiralık geçirmişti. 2017 yılında henüz 20 yaşındayken Bordeaux’dan 12 milyon euro’ya alınan Ounas, Napoli’de şans bulamıyor. Crotone’da ise 15 maçta 4 gol 4 asist gibi önemli bir performans sergileyen Cezayirli için Galatasaray devrede. Oyuncu, vatandaşı Feghouli’nin yerine düşünülüyor.

Galatasaray geçen sezon şampiyonluk yolunda son 6 haftada Feghouli’den 1 dakika bile yararlanmadı. Fatih Terim’in gözünden düşen Feghouli, en kritik dönemeçleri süre dahi alamayınca yüksek maaşı nedeniyle göze battı. Cezayirli oyuncunun 4 yıllık Galatasaray macerası bitmek üzere.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir