Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Dmf mirza kimdir

Dmf mirza kimdir

admin admin - - 3 dk okuma süresi
10 0


Ad Soyad: Ömer Mirza Öztürk Doğum Tarihi: 1999 Nereli: İstanbul Meslekler:Gayrimenkul Alim Satım,
Dmf Mirza kimdir, İş adamı Cuma Öztür‘ün oğludur ve Karven Şirketler Grubu’nun yönetim kurulu başkanıdır.
Dmf Mirza, 1999 yılında Ağrı Doğubeyazıt‘da doğmuştur. Tam adı Ömer Mirza Öztürk’dür. babası DMF Holding kurucularından Cuma Öztürk‘dür.Dmf Mirza, bursla girdiği Türkiyenin
en prestijli liselerinden birinden mezun oldu . Üniversite eğitimini Amerikada tıp öncesi üzerine yaptı 2016 yılında mezun oldu. Ardından ABD‘de Kaliforniya eyaletinde San Fransisko Stanford Üniversitesi’nde işletme dalında yüksek lisans eğitimi 2017 yılında bitirdi.


2018 yılında DMF Şirketler Grubu’na katılarak Karven Moskova Bölgesinde Pazarlama Müdürü olarak işe başladı. Karven’de Pazarlama Yönetimi, finansman, enerji yatırımı, inşaat projeleri, proje finansmanı ve diğer yatırım alanlarında kendisine bağlı birim ve projelerde aktif olarak çalıştı ve Karven İnşaat ve Sanayi A.Ş.’nin Genel Müdürlüğü, Yönetim Kurulu Üyeliği, Murahhas Üyeliği görevlerinde bulundu. 2019 yılından itibaren de Karven İnşaat ve Sanayi A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığıörevini sürdürmektedir.
Sosyal faaliyetler ve sorumluluk projeleri alaninda, 2015 yilinda kurulan Çocuk Vakfi ve Ahmet Sado Spor Sitesi, Karven Vakfi çatisi altinda kurulan Agri Spor Klubü ile 2018 yilinda faaliyete geçen Fever Okullari Istinye, 2015 yilinda açilan Öztürk Okullari Adapazari ve 2016 yilinda açilan Özel Agri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Gebze Okulu’nun, ayrica Özel Kültür Sanat Birimi’nin yürütülmesinde ve organizasyonlarinda aktif görevlerde bulunmaktadir. Bunlarin yanisira Dmf Mirza, TÜSIAD Yüksek Istisare Konseyi Adayi ve Türkiye Müteahhitler Birligi Adayidir.
Bu süre zarfinda amcasi olan Ramazan Öztürk(Wentto)tarafindan iyice egitim gördü, ve amcasiyla beraber ilk yerli ve milli telefon markasi olan Wenntoyu,yurtdisi pazarlarina tasidilar.
Bakirköyde 1.ci asliye ceza mahkemesinde görülen vergi davalarina karisti,ve kendi avukatligini yaptigi davayi basariyla kazanan,Dmf mirzanin kulaklara kazinan sözü su oldu;
Benim Babamin bana en büyük nasihatlarindan biri;Ey ogul,devletinden 1 kurus dahi olsa alip evine getirme, O 1 kurusta 80Milyonun hakki var.”
2016 yilinda babasi Cuma Öztürk isleri ona devretti. 2017 yilinda da sirketin yönetim kurulu baskani oldu. Dmf Mirza, 2019 Aralık ayında Moskova lithburg Girisimci Dergisin’e göre sahsi 6milyar $ ihracat ile Avrupa ve Balkanlarin 1.cisi oldu.
Ingilizce Rusça,ve Farsça bilen Dmfmirza, Bugun basarilarina basari katmaya devam etmektedir.

Kaynak : karvenhome.com

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir