Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Paykasa Ne Kadar Sürede Teslim Edilir?

Paykasa Ne Kadar Sürede Teslim Edilir?

admin admin - - 3 dk okuma süresi
8 0

 

Paykasa kartları satın aldıktan sonra herhangi bir gecikme olmadan karta ait bilgiler size anında ulaştırılır. Karta ait bilgiler doğrudan Paykasa kartın kendisi olmaktadır. Bu nedenle kartı satın aldıktan sonra satın aldığınız site aracılığı üzerinden e-posta, Skype, Canlı Yardım ya da sms üzerinden ilgili bilgiler aktarılmaktadır. Yani günlerce ya da saatlerce beklenmesine gerek olmadan paykasa al işlemlerinin hemen ardından tüm bilgiler sizlere aktarılmaktadır.

Paykasa Kartları Nasıl Teslim Ediliyor?

Paykasa, elle tutulabilir bir kart değildir. İnternet üzerinde sadece kartın bilgileri kullanılarak oluşturulmuş tek kullanımlık bir bakiye kartıdır. 19 haneden oluşan PIN kodu, güvenlik kodu ve son kullanım tarihi detaylarından oluşmaktadır. Sizlere kartın teslim edilme şeklide tüm bu bilgilerin verilmesi üzerine olmaktadır. Siz paykasa satın al işlemlerinizi kolaylıkla tamamladıktan sonra ortalama 1 dakika tamamlanarak teslim edilme işlemi gerçekleştirilir. Zaten bilgilerin online olarak verilmesi ve kartın aktif olarak kullanılması Paykasa’nın güvenilir ve pratik bir yöntem olmasını sağlamaktadır.

Paykasa Kartı Satın Aldıktan Sonra Ne zamana Kadar Kullanabilirim?

Örneğin 50€ miktarında bir paykasa kart satın aldınız. Bu kartın bakiyesi bitene kadar kartı kullanabilirsiniz. Fakat kartın geçerlilik süresinin 1 yıl olduğunu da unutulmamalıdır. PIN’ın oluşturulduğu yani kartın satın alındığı tarihten itibaren 1 yıl içerisinde tamamen kullanılması gerekir. Böylece kartın içerisindeki bakiyeyi 1 yıla kadar kullanarak, güvenli bir şekilde internet ortamında banka bilgilerinizi vermeden ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kartın bakiyesi bittikten sonra da bir daha kullanılmamaktadır. Yeni bakiyeli bir kart satın almanız gerekiyor. Paykasa’nın kendi yapısı gereği üzerine bakiye yüklemesi yapılmaz. O nedenle ihtiyacınız olduğunuzda 10€ ile 500€ arasında yeni Paykasa kartları satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

https://www.hızlıpaykasa.com

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir