Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Paykasa Bozdurma Yöntemleri

Paykasa Bozdurma Yöntemleri

admin admin - - 3 dk okuma süresi
10 0

 

Online olarak kullanımı olan, tek kullanım özelliğine sahip olan Paykasa kartlarınızı bozdurma olanağınız bulunmaktadır. Bozdurma seçeneği, elinizde bulunan paykasa kartın bakiyesinin nakde çevrilmesi anlamına gelmektedir. Böylece kolay bir bozdurma işlemi yaparak, var olan bakiyeyi almanızda mümkündür. Bunun için izlenmesi gereken adımlar oldukça basittir. Sadece paykasa bozdurma işlemlerinizi yetkili ve yasal olarak Paykasa hizmeti veren site üzerinden gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Paykasa Kartımı Nasıl Bozdururum?

Paykasa kartını bozdurmak için paykasa satın al işlemlerini yapan aracı siteye erişim sağlamalısınız. Müşteri hizmetlerine geçerli olan paykasa kartınızı bozdurmak istediğinizi belirtmelisiniz. Sizden kartın geçerli olan bilgileri talep edilecektir. Ardından kartın bakiye tutarı ne kadar ise onun TL bazındaki kur farkı ele alınacak ve uygulanan hizmet ücreti de kesilerek geçerli olan limit banka hesabınıza yatırılacaktır. Müşteri hizmetleri sizden havale yapacakları banka hesap numarasını doğrudan isteyerek, kartın içerisindeki limiti oraya aktarmaktadırlar.

Paykasa Kartımı Bozdurmam Şart mı?

Eğer ki kartın içerisindeki paraya ulaşmak istiyor ve nakit olarak kullanmayı düşünüyorsanız bozdurma işlemleri yapabilirsiniz. Bozdurma yöntemli paykasa al işlemi yapan ya da elinde kartı olanların yapabileceği bir olaydır. Bu nedenle yetkili satış sitesi üzerinden kartın bozum işlemlerini yaparak içerisindeki para miktarına sahip olabilirsiniz.

Temelde kartın kullanım süresi satın aldıktan sonra 1 yıl geçerlidir. Kartın var olan tüm miktarını bu süre içerisinde bitirmeniz istenmektedir. Fakat siz o parayı harcamak istemiyorsanız, aracı siteye başvuruda bulunarak bozdurma talebi vermenizde mümkün olacaktır. Örneğin 150€’luk bir katınız var ve bunun bakiyesini nakde çevirmeyi istiyorsunuz. Siz talebinizi verdikten sonra 150€’nun TL ya da diğer para birimi farkı hesaplanmaktadır. Ardından çıkan rakam ve hizmet bedeli kesintisinin ardından para hesabınıza aktarılır.

https://www.paykasamerkezi.com/

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir