Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. İnce’den Bozdağ’a yanıt

İnce’den Bozdağ’a yanıt

admin admin - - 2 dk okuma süresi
9 0

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Bilecik’te halka hitap etti. Konuşmasında Bekir Bozdağ’a da yüklenen Muharrem İnce, “Bekir Bozdağ demiş ki ‘Bu CHP’liler seçim yaklaştıkça camileri hatırladılar’ demiş. Bu camiler senin babanın tapulu malı mı? Orası müslümanların yeri. Elhamdülillah bizde müslümanız. Bozdağ’a bir şey hatırlatacağım. Konuşmayacaktım ama böyle tepemi artırdı. Bozdağ, utanmıyor musun bunu söylemeye sen. 2010 yılının Aralık ayında Mekke’de beraber tavaf etmedik mi? Beraber Umre yapmadık mı seninle? Aynı uçakta değil miydik? Nasıl bir utanmaz adamsın” diye konuştu.

“Bugün bir tarihi kentte, 600 yıllık bir imparatorluğun köklerinin olduğu tarihi çınarın, köklerinin olduğu Bilecik’te olduğumun farkındayım” sözleriyle konuşmasına başlayan Muharrem İnce şöyle devam etti;

“Bugün hiç cevap vermeyecektim ama az önce şeyh Edebali’nin türbesine gittik bir Fatiha okuduk. Buraya geldik orada şöyle yazıyor öğüt var ya hepinizin bildiği; ‘Ey oğul diyor beysin küsmek bize barıştırmak sana’ diyor ya… Ne yazık ki bugün ülkeyi yönetenler nasibini almamış bundan. Bugün komik adam demiş benim için. Sen 24 Haziran akşamı ağlayacak mısın gülecek misin hep beraber göreceğiz”

BAŞBAKAN YILDIRIM’A: AYNI AĞABEYİ GİBİ YALANCI BU DA…

“İki… Binali Yıldırım demiş ki ben demişim ki sözde ‘Tika’yı kapatacağım’ demişim. Aynı ağabeyi gibi yalancı bu da . Sayın Binali Yıldırım eğer bu yaptığım 49 miting içinde eğer ‘Tika’yı kapatacağım’ lafını söylemişsem sana söz veriyorum ne istiyorsan onu yapacağım. Sana bişey diyemiyorum çünkü sen 24’ünde kendi kendini imha eden bir başbakansın zaten.”

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir