Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Şasi Nedir?

Şasi Nedir?

admin admin - - 2 dk okuma süresi
9 0


Tüm araçların taban kısmını oluşturan ve karoser dahil parçaların tek bir noktada toplanan kısmına şasi denir. Şasilerin rijitliğine bakıldığı gibi burulma açılarına da oldukça önem verilir. Güneri motors de araçlarınızın bakım ve onarımlarını yaptırabilirsiniz. Üzerinde motor aksamı, elektrik ve aktarma organları bulunan ve yürür vaziyette bulunan yarı araçtır aslında.

Fabrikalar yürür şasi üretimi yaparak diğer fabrikalara gönderir ve diğer aksamlarını üstüne montajı yapılır. Mitsubishi yetkili servis hizmetinden faydalanabilirsiniz. Şasinin çok hasarlı olması durumunda düzeltme yöntemine gidilmemesi gerekir. Şaside yapılacak olan değimler arabanın bütünlüğünü bozmaması lazımdır.

Mitsubishi servis yedek parça ürünlerini kullanabilirsiniz. Şasi herhangi bir kuvvete maruz kaldığında onu karşılayabilecek dirence sahip olması gerekmektedir.

                Mitsubishi Yetkili Servisi Güneri Motors Hakkında Kısa Bilgi

Mitsubishi Yetkili Servisi Güneri Motors, üstün hizmet anlayışını hedef edinerek; müşterilerine servis ve orjinal parça alanlarında hizmet verdiği İstanbul ili Pendik Kaynarca semtindeki tesisinde 1990 yılından beri faaliyet göstermektedir. “1995 yılından bu yana Mitsubishi markası ile yetkili servislik anlaşması bulunmaktadır.”

  •  Müşterilerimiz, en değerli varlığımız ve varlık nedenimizdir.
  •  Tüm davranış ve iş anlayışımıza yasalar ve evrensel etik değerler yön verir.
  •  Çalışanlarımıza önem verir, onların sürekli gelişimlerine yatırım yaparız.
  •  Yaratılan kaynakları en verimli şekilde yeni yatırımlara yönlendirir; ülkemiz ekonomisine güç katmaya çalışırız.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir