Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Türkiye Lansmanı Yapıldı

Türkiye Lansmanı Yapıldı

admin admin - - 2 dk okuma süresi
12 0

Son günlerin en popüler oyunlarının başında yer alan Fortnite’ın, Türkiye lansmanı bugün itibarıyla gerçekleştirildi.

Epic Games’in yöneticilerinden Özgür Özalp’in katılımlarıyla gerçekleşen lansman basın mensupları ve oyun severler tarafından yakından takip edildi.

 

2017 yılının başlarında piyasaya sürülen Fortnite, ilk etapta bir craft oyunu olarak tasarlanmıştı. İlk günlerinde istenilen başarıyı yakalayamayan oyun, Battle Royale moduyla birlikte inanılmaz bir yükselişe geçmiş ve en çok oynanan oyunlar arasına adını yazdırmasını bilmişti. Toplamda 45 milyon oyuncunun tercihi konumuna gelen Fortnite, farklı dil seçenekleriyle gelişmekte olan bölgeleri hedef almaya başlamış ve oyuncu sayısını katlamıştı.

Fortnite’ın geliştiricisi Epic Games’in önem verdiği ülkelerden bir tanesi olan Türkiye için ise bugün güzel bir etkinlik düzenlendi. Fortnite, The Game For Big Kids’de yapılan basın toplantısı ile Türkiye’ye resmi girişini yaptı. Epic Games Gelişmekte Olan Pazarlar Direktörü Özgür Özalp, oyunun Türkiye’deki hayranlarına sunulan Türkçe dil desteği, Türk Lirası ile alışveriş yapma ve Türkçe oyuncu desteği gibi hizmetler hakkında basına bilgi verdi.

Basının yoğun ilgisiyle gerçekleşen toplantıda konuşan Epic Games Gelişmekte Olan Pazarlar Direktörü Özgür Özalp, geçtiğimiz hafta Türk Lirası ile alışveriş yapma imkânını oyuncularına sunan Fortnite’ın, bundan böyle Türkçe oyuncu desteği de vereceğini açıkladı. Fortnite’ın Türkiye’ye resmi olarak gelişiyle birlikte ülkemizdeki faaliyetlerini de dereceli olarak artırmayı hedeflediklerinin altını çizen Özalp, internet kafe etkinliklerinin yanı sıra pazarlama çalışmaları ve Türkiye’deki çeşitli etkinliklere verecekleri destekler aracılığıyla oyun sektörüne hareketlilik katacaklarının sinyallerini verdi.

Hâlihazırda PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları üzerinden ücretsiz şekilde oynanabilen Fortnite’ı denemek için ise hemen aşağıdaki indir tuşuna basabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir