Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Kadir Has Üniversitesi İşletme Fakültesi “Araştırma Kampı” düzenliyor

Kadir Has Üniversitesi İşletme Fakültesi “Araştırma Kampı” düzenliyor

admin admin - - 2 dk okuma süresi
12 0

Kadir Has Üniversitesi İşletme Fakültesi kuruluş yıldönümü dolayısıyla “Araştırma Kampı” düzenliyor. 5 ve 6 Nisan tarihlerinde düzenlenecek etkinliğe Indiana Üniversitesi’nden Pazarlama Profesörü Neil A. Morgan, Georgia State Üniversitesi Marka ve Müşteri Yönetimi Başarı Merkezi Müdürü Prof. V. Kumar, Georgia State Üniversitesi’nden Pazarlama Profesörü Alok Saboo ve Leeds Üniversitesi’nden Prof. Constantine S. Katsikeas başta olmak üzere alanında uzman birçok yerli ve yabancı konuk katılacak.

Kadir Has Üniversitesi İşletme Fakültesi tarafından düzenlenecek ‘Araştırma Kampı’ 5 ve 6 Nisan tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde gerçekleşecek. İki gün sürecek etkinliğin ilk gününde; bilimsel çalışmaların saygın uluslararası dergilerde yayımlanabilmesinin ilkeleri, bu kategorideki dergilerin editörleri ve çalışmaları bu dergilerde yer alan akademisyenlerin deneyim ve bakış açıları ile irdelenecek. İkinci gün ise önemi giderek artan “Müşteri ve İş Analitiği” konusu, konuk akademisyenlerin çalışmaları ışığında incelenecek.

Kampın Türkiye’de bir üniversite tarafından düzenlenecek en kapsamlı etkinlik olacağına dikkat çeken Kadir Has Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Mengüç, “Fakültemizin birinci kuruluş yıl dönümünü ülkemizin değişik üniversitelerinden düzenlediğimiz bu kampa katılacak meslektaşlarımız ile kutlama imkanı bulacağız” açıklamasında bulundu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir