Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. S9’a özel 1300TL indirim iddiası

S9’a özel 1300TL indirim iddiası

admin admin - - 2 dk okuma süresi
11 0

Samsung’un önümüzdeki hafta tanıtacağı Galaxy S9’un satışlarını teşvik için eski telefonu getirenlere 1300 TL indirim yapacağı iddia ediliyor. Güney Koreli teknoloji devi böyle bir kampanyayla satış rekorları kırabilir.

Samsung’un eski cihaz kullanıcılarını yeni telefon satın almaya teşvik etmek için Galaxy S9 ile beraber indirim kampanyası başlatacağı iddia edildi. Reddit isimli platformda Exynos işlemcili Galaxy S9 ve Galaxy S9+’yı inceleme fırsatı bulan kişi, firmanın satış kampanyası hakkında iddialarda bulundu. Reddit kullanıcısına göre Güney Koreli firma Galaxy S9’da S8’e göre büyük değişiklikler yapmadığı için ‘eski model’ telefonu olan tüketicileri hedef alacak.

Galaxy S9’un fiyatıyla ilgili sızıntılara göre yeni cihazın 100 dolar daha yüksek bir fiyatla satışa sunulacağı söyleniyor. Samsung yeni amiral gemisiyle beraber eskisini getir yenisini götür kampanyası yapacak ve Galaxy S9 almak isteyen müşterilerin eski telefonu 350 dolar indirim sağlayacağı iddia ediliyor.
Reddit kullanıcısı incelediği Galaxy S9’un yazılım özellikleri hakkında açıklamalar da yaptı. Samsung’un yeni amiral gemisinde kullanıcılar kilit ekranına duvar kağıdı olarak video belirleyebilecek ve bu video fazla şarj tüketmeyecek. Ayrıca Bixby’nin gelişimi kullanıcılar tarafından puanlanabilecek. Son olarak Canlı Odak özelliği, çift kameralı Galaxy S9+’a özel olacağını söyledi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir