Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Bucaspor 1928 Mağlubiyet Sonrası Play-Off Hedefine Odaklandı

Bucaspor 1928 Mağlubiyet Sonrası Play-Off Hedefine Odaklandı

haber haber - - 2 dk okuma süresi
11 0

Bucaspor 1928, Lider Esenler Erokspor’a Mağlup Oldu

Bucaspor 1928, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta lider Esenler Erokspor ile oynadığı maçta 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla şampiyonluk ve grup ikinciliği umutlarını kaybeden sarı-lacivertli takım, gözünü Play-Off’lara çevirdi.

Kulüp Yönetiminden Hakemlere Ağır Eleştiriler

Maçın ardından Bucaspor 1928 yönetimi, hakemlere yönelik ağır eleştirilerde bulundu. Kulüp, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, adaletsiz yönetim iddialarını dile getirerek taraftarlarına çağrıda bulundu.

Taraftarlardan Kenetlenme Çağrısı

Kulüp açıklamasında, “Son iki karşılaşmada yaşadığımız, sporun adaletine dışarıdan müdahale edildiğini gördüğümüz, taraflı maç yönetimlerine inat, bu takım bu sene 1’inci Lig’e çıkacak. Tüm taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Normal sezonda royalbet slot kalan iki maçımızda ve Play-Off turlarında sağduyulu davranmaya davet ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Hakeme Yabancı Cisim İsabet Etti

Bucaspor 1928 ve Esenler Erokspor arasındaki maçta 70. dakikada tansiyonun yükseldiği ve taraftarların sahaya yabancı cisimler attığı belirtildi. Yardımcı hakem Hasan Erdoğan’ın başına isabet eden bir cisim sonucunda yere düşen hakem, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle oyunu sürdürme kararı aldı. Bu olaylar sonrasında Bucaspor 1928’in PFDK’ya sevk edilmesi ve ceza alması bekleniyor.

İlgili Yazılar