Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Önemli Açıklamalar

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Önemli Açıklamalar

haber haber - - 2 dk okuma süresi
13 0

Galatasaray’ın Finansal Durumu ve Bankalar Birliği Borcu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün 9 aylık bilançosunda kâr açıkladıklarını belirterek, faiz sarmalından çıkmak için Bankalar Birliği’ne olan borcun kapatılması gerektiğini vurguladı. Özbek, bu konuda hazırlıkların son aşamaya geldiğini ve 2024 yılı içinde yapılacak başkanlık seçimi öncesinde bu durumu çözeceklerini söyledi.

Kemerburgaz’a Taşınma Kararı ve Süper Kupa Maçı

Özbek, Galatasaray’ın gelecek sezon Florya’daki tesislerden ayrılarak yeni yapılan Kemerburgaz’a taşınacağını açıkladı. Ayrıca Fenerbahçe’nin U19 takımıyla sahaya çıktığı Şanlıurfa’daki Süper Kupa maçıyla ilgili de gündem yaratacak ifadeler kullandı. Özbek, “Süper Kupa maçına da değinmek istiyorum” dedi.

Genel Kurul ve Bütçe

Özbek, 27 Nisan’da yapılacak genel kurulda bütçenin eksi rakamla sunulacağını belirtti. Ancak bütçenin faaliyette artı verdiğini ve kulübün Sportif A.Ş.’ye devam eden borç sarmalı yüzünden bu durumun oluştuğunu ifade etti. Özbek, sponsorluk ve yeni gelir kalemleriyle bu farkı azaltma hedeflerinin önemli olduğunu vurguladı.

Taraftarlara Çağrı

Özbek, taraftarları sakin olmaya ve saha dışına çekilmeye çalışılan oyunlara karşı tetikte olmaya davet etti. “Biz bu oyunun parçası olmayacağız. Sahanın içinde gereken cevabı onlara fazlasıyla vereceğiz” diyen Özbek, pis bir oyunun hala devam ettiğini söyledi.

İlgili Yazılar