Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Bülent Uygun, Başımızı Kaldıracağız, Yola Devam Ediyoruz

Bülent Uygun, Başımızı Kaldıracağız, Yola Devam Ediyoruz

admin admin - - 2 dk okuma süresi
21 0

 

Bülent Uygun, Başımızı Kaldıracağız, Yola Devam Ediyoruz

Antalyaspor’u 2-1 mağlup eden Sivasspor’un Teknik Direktörü Bülent Uygun, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Uygun, zorlu maç programı ve hakem kararlarıyla ilgili eleştirilerde bulunarak takımının geleceğine dair umut dolu mesajlar verdi.

Güçlü Rakibe Tebrik, Zor Programa Rağmen Çabuk Adaptasyon

Bülent Uygun, basın toplantısına Antalyaspor’u tebrik ederek başladı. “Güzel top oynadılar. Ancak bizim açımızdan maalesef 3 günde bir maç oynuyoruz. Rakiplerimiz 4 günde bir sahaya çıkıyor. En zor hava şartlarının olduğu bir ortamda 1 aydır 3 günde 1 maç oynamamız, kadro kurmamızı zorlaştırıyor. Değişiklikler ve sakatlıklar nedeniyle zorlu bir süreçten geçiyoruz” diyen Uygun, maçın zorluğuna rağmen takımının performansından memnun olduğunu belirtti.

Hakem Kararlarına Eleştiri “3,5 Dakikada Çizgiyi Çizemediler”

Maçın VAR hakemi Halil Umut Meler’i eleştiren Uygun, “Halil Umut Meler diye bir arkadaş çizgiyi çekse ofsayt olup olmadığını görürdük. Onunla ilgili de konuşmazdık. Ancak 3,5 dakikada çizgiyi çizemediler. Bu durum nedeniyle 3 puan kaybettik. Hakem kararlarının maç sonuçlarına etkisi büyük. Ancak biz, Sivasspor olarak eksikliklerimize rağmen başımızı kaldıracağız ve yola devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Uygun, transferlerle ilgili de umutlu mesajlar vererek, “Transferler gelecek ama herkes doğru gördüğünü çalacak ve başka yerde gördüğüm zaman da onunla…” ifadeleriyle sözlerini noktaladı. Sivasspor Teknik Direktörü, takımın önündeki zorlu süreçte birlik ve beraberlik mesajlarıyla taraftarlara güven aşıladı. twinplay deneme bonusu

İlgili Yazılar