Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Geçici Kenar Koruma Sistemi

Geçici Kenar Koruma Sistemi

admin admin - - 4 dk okuma süresi
10 0

Alan çevre bariyerleri, iş sağlığı ve güvenliğine yönelik geçici kenar koruma sistemi, asansör bariyerleri ve çatlak koruma bariyerleri geçici kenar koruma sisteminin içine dâhildir. Ayrıca merdivenler yapılırken ki korkuluk bariyerleri, üretim katı baskı direkleri ve koruma bariyerleri son teknoloji koruyucu ekipmanlardır. Düşme tehlikesi olan yerlerde, şantiyelerde, binalarda, hafriyat, hafriyat sahalarında, köprülerde, geçici koruma çiti gerektiren yerlerde, fabrikalarda, depolarda vb. yerlerde kullanılabilen bir güvenlik panelidir. Saha çalışanları, geçici kenar koruma sistemi hızlı ve kolay bir şekilde kaldırıp takabilir. Güvenlik panelinin işe uygun bir açıklığı vardır, bu da onu açık havada çalışmaya ve yük yüklemeye uygun hale getirir. Çelik yapısal kenar koruma sistemleri ve diğer çatlak ve merdiven korkulukları, kullanım ve yıkımdan sonra uygun şekilde depolanırsa sonraki inşaat ve uygulamalarda kullanılabilir. Alan bariyeri istenildiği kadar kullanılabilir ve metre fiyatı olduğu için ekonomiktir.

Referans aldığımız içerikhttps://trymuhendislik.com/kenar-koruma/

Düşmelere karşı güvenli bir çalışma alanı sağlayan dıştan monteli panellerdir. 250cm x 105cm veya 125cm x 105cm ebatlarında üretilmektedir. Paneller, 3 mm kalınlığında tel ve robot teknolojisinin birleşimi kullanılarak dikey ve yatay olarak inşa edilmiştir. 0, 40 mm kalınlığında ve 15 cm yüksekliğinde metal sacdan yapılmış topuk koruyucuları, yerden düşen nesnelerin tehlikesini önlemek için küpeşteye takılmıştır. Elektrostatik toz boya ve galvanizleme uzun süreli kullanım sağlar. Paneller 40mm x 40mm kutu profil payandalar arasına sabitlenip zemine tutturularak güvenlik bariyeri sistemi tamamlanır. Montajı ve istiflenmesi kolaydır.

İşaretçi ve sapancı eğitim başlıklarına bakıldığında, diğer şeylerin yanı sıra, sapanların teknik özellikleri ve kullanım esasları, vinç ve yük asansörlerinin sınıfları ve tanımları, iş kazaları ve önlemleri yer almaktadır. Kaldırma ve arma teknikleri, kaldırma makinelerini, güvenli kaldırma ve taşıma yöntemlerini, geçerli düzenlemeleri ve kullanılan ekipmanın özelliklerini dikkate alır. . Ayrıca sapancının yükümlülükleri ve uyulması gereken iş sağlığı ve güvenliği kuralları, el işaretleri için asgari gereklilikler ve özel uygulama alanları, çalışma alanlarında alınması gereken önlemler ve kodlanmış semboller de bu belge bölümünde aktarılan bilgilerin bir parçasıdır.

İskele kullanımının zorunlu olduğu sektörlerde çalışan çalışanlar için İnşaat ve sanayi ile iştigal eden ve iş güvenliği alanında çalışan kişilere yönelik denetimler. İskele montajı, de montajı ve iskele üzerinde güvenli bir şekilde nasıl çalışılacağının öğrenilmesi eğitimidir. İskelelerde kazaların önlenmesi ve iskelelerde işlerin güvenli bir şekilde devam etmesi için aşağıdaki eğitimleri vermekteyiz. Yüksekte çalışırken olası mesleki yaralanmaları önlemek için gerekli eğitim ve bilgilendirme sürekli olarak sağlanmalıdır. Düşme tehlikesi olan bölgelerde, deneyimli bir eğitim ve denetim ekibi tarafından güvenilir bir bağlantı noktasından cankurtaran halatı alınması ve sürekli takip prensibiyle çalışmaktadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir