Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Röportaj
  4. »
  5. Mata WL’in “Sanırım” adlı şarkısı, gerçek hayattan ilham alan, farklı bir lirik anlatım

Mata WL’in “Sanırım” adlı şarkısı, gerçek hayattan ilham alan, farklı bir lirik anlatım

admin admin - - 1 dk okuma süresi
9 0

Türkçe, Almanca ve İngilizce olmak üzere 3 farklı dilde Hiphop ve Rap kültürünü benimseyen Mata WL, yeni çıkardığı “Sanırım” adlı şarkısıyla müzik dünyasında ses getiriyor. Sanatçının özgün tarzı ve ürettiği projelerin kalitesi, dinleyicilerin beğenisini kazanarak kendi kitlesini yaratmasını sağlamıştır.

“Sanırım” şarkısı, ambians olarak karanlık bir havaya sahip olsa da, lirikal anlamda hem gerçek hayattan hem de sanatçının kendi hayatından birçok farklı alana değinmektedir. Yorgun okuma tarzı ve nakarat kısmındaki bağırma sesleri, tükenmişliğin yanı sıra hala bir şeylere karşı yüksek sesle haykırmak isteğini de yansıtmaktadır.

Altyapının akıcılığı ve flowun uyumu, Mata WL’in sounda hakim bir yaklaşım sergilemesi sayesinde daha anlamlı bir proje haline gelmiştir. Sanatçının “Sanırım” adlı şarkısı, Soundcloud gibi müzik yayın platformlarında da dikkat çekmiştir.

2022 yılından itibaren aktif bir şekilde ürettiği projeleriyle müzik dünyasındaki yerini sağlamlaştıran Mata WL’in, “Sanırım” adlı şarkısı da bu başarılarına bir yenisini eklemiştir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir