Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Tayfun İkan, Uluslararası Etkinliklerle Türkiye’nin Tanıtımına Öncülük Ediyor

Tayfun İkan, Uluslararası Etkinliklerle Türkiye’nin Tanıtımına Öncülük Ediyor

admin admin - - 2 dk okuma süresi
10 0

Tayfun İkan, Uluslararası Etkinliklerle Türkiye’nin Tanıtımına Öncülük Ediyor

17 yılı aşkın süredir organizasyon sektöründe deneyim kazanan Tayfun İkan, 2023 yılı itibariyle Türkiye için uluslararası boyutta yüksek fayda sağlayacak projelere imza atmaya devam ediyor. Ünlü organizatör, 29 Nisan’da dünyanın en önemli festivallerinden biri olan Tomorrowland’de uzun süreli ana sahne performansıyla tanınan Nervo’yu İstanbul’a getirmeye hazırlanıyor.

Nervo’nun ardından, 5 Mayıs’ta Agents of Time ve Argy ile birlikte uzun zamandır deaktif durumda olan Ora Arena’yı aktif duruma getirerek ikinci büyük festivalini düzenleyen İkan, 22 Temmuz’da gerçekleşecek Lil Pump festivalini de duyurdu.

İkan, Majör Artı ve Minör Artı şirketlerin 2023 hedefinin Türkiye’de organizasyon anlamında dünya standartlarını yakalamak olduğunu ifade etti. Şimdiye kadar duyurulan festivallerin yanı sıra yeni festivaller ve çok daha önemli dünya starlarını Türkiye’ye getirerek  sadece mutluluk yaymayı amaçladığını belirtti.

Eğlence endüstrisine olumlu katkılar sunan tüm sektör paydaşlarıyla işbirliği içinde, Türkiye’nin hak ettiği değeri görmesi için çalıştığını söyleyen İkan, dünya yıldızlarının turne noktalarında Türkiye’yi öncelikli olarak görmelerini hedeflediğini dile getirdi.

Ayrıca bilimkurgu alanında yazdığı kitaplarla yazarlık kariyerine de adım atan Tayfun İkan, eğlence sektörüne olan ilgisinin ve sevgisinin hiç azalmadığını ifade etti. Kurduğu AR-GE departmanı ile Türkiye motiflerini dünyaya yaymak üzere özel bir festival konsepti hazırladığını belirten İkan, ortakları ve ekibiyle birlikte Türkiye’yi dünya çapında temsil etmenin artık bir hayal olmadığını, zamanını kendilerinin belirleyeceği bir gerçeklik olduğunu söyledi.

Tayfun İkan‘ın bu hedefler doğrultusunda gerçekleştireceği etkinlikler, Türkiye’nin uluslararası alandaki prestijini artırmak için önemli adımlar olarak kabul ediliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir