Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Halime Nur Sevim Kimdir

Halime Nur Sevim Kimdir

admin admin - - 2 dk okuma süresi
10 0

1. Bize biraz kendinizden bahseder misiniz?

Ben halime nur sevim. Üniversite öğrencisiyim. İlahiyat bölümünde Arapça hazırlık okuyorum. Felsefe ve Edebiyatla ilgileniyorum. Genellikle kitaplar ya da düşüncelerle ilgilenen biriyim. Arkadaşlarıma vakit ayırmayı ve keyifli zamanlar geçirmeyi seviyorum. Kendimden biraz bahsetmem gerekirse bu kadarım ben.

2. Kendinizi ne zaman yazar olarak tanımlamaya başladınız?

Ben kendime yazarım hala diyemem. Ben bunun için bir mektep bitirmedim fakat kendimce kendime ispatlama çabam vardı. Uzun zamandır yazan biriydim ve kendime yazabildiğimi göstermek istedim.

3. Türkiye’de ve dünyada en beğendiğiniz yazar / yazarlar kimler?

O kadar çok yazarın hakkı vardır ki bende birini eksik yazsam kendimi affedemem. Özellikle Oğuz Atay ve Dostoyevski’ in düşüncelerimde etkili olduğunu söyleyebilirim ama.

4. İlk kitabınızı bastırmayı ne zaman düşündünüz?

Üniversiteye hazırlanırken böyle bir fikrim vardı ve üniversiteyi kazandıktan birkaç ay sonra kitabımı yayınlatmaya karar verdim.

5. Ne tür okuyucu kitlesine hitap ediyorsunuz?

Benim gibi hayata bakan her okuyucuya hitap ettiğimi söyleyebilirim çünkü aynı yerden bakmak bir manada aynı olaya bizi şahit eder. Önce okumak lazım tabii ki kitabı. Sonrasında aynı bakmasak bile farklılıklara bakmak daha kıymetlidir gözümde.

6. Kitabınızın teması nedir?

Bahar, yaşam, ölüm kelimelerini kullanabilirim kısaca kitabın teması insanın hayattan geçerken ona ihtiyacı olan şeyleri anlatması diyebilirim.

7. İlham kaynağınız nedir?

Bir ilham kaynağım yok aslında. Yazmak için hayata kulak vermem yeterli. Sonuçta her insanın söylediği bir şiir vardır. Ben sadece bunların birazından haberdarım.

8. Okurlar eserinize nereden ulaşabilir?

Ritim Sanat Yayınları internet sitesi üzerinden kitabımı sipariş edebilirler. Keyifli okumalar diliyorum.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir