Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Korhan Ballı kimdir?

Korhan Ballı kimdir?

admin admin - - 2 dk okuma süresi
8 0

Korhan Ballı kimdir?

Mecidiyeköy spor salonu sahibi ve sosyal medyada paylaştığı değişim videoları ile popüler olan Korhan Ballı kimdir? Bu soru internette bu kadar arama

Mecidiyeköy spor salonu sahibi ve sosyal medyada paylaştığı değişim videoları ile popüler olan Korhan Ballı kimdir? Bu soru internette bu kadar arama alınca bizde yanıtı bizzat Korhan beyin kendisinden dinleyelim istedik.

Ben Korhan Ballı, spor akademisi mezunuyum. 2002 yılında başladığım vücut geliştirme sporunu profesyonel olarak sürdürüyorum. Bugüne kadar farklı sıkletlerde dereceler ve şampiyonluklar edindim. 21 yıldır tüm yatırımımı spora ve salonlarıma yapıyorum.

Sporun ayrılmaz bir parçası olan beslenme konusunda özel eğitimler aldım. Spor akademisi sonrası, beslenme ve vücut geliştirme ile ilgili aldığım eğitimler, kişisel spor koçluğu alanında profesyonel hizmet vermemi sağladı.

Spor yaparken vücut geliştirme hareketlerini nasıl yaptığınız, hareketi nasıl başlatıp nasıl sürdürdüğünüz ve nasıl bitirdiğiniz çok önemli… Yanlış uyguladığınız bir hareket kas yapısını geliştirmek yerine sakatlanmalara dahi neden olabilir.

Vücut yapısı kasların gelişimi doğrultusunda net fikirler verir. Birebir derslerimde en çok dikkat ettiğim nokta hareketlerin doğru yapılması ve kişiye özel oluşturduğum kas geliştirme programına koşulsuz uyulmasıdır.

Birebir spor koçluğunda yakaladığım disiplinin aynısını uzaktan eğitim programında da uyguluyorum. Uzaktan eğitim programında kişiyi online olarak birebir takip ediyorum. Spor öncesi ve sonrası beslenme planından hareketlerle ilgili en küçük detaylara kadar ilgileniyorum.

Değişmez bir gerçek var ki disiplin olmadan hedeflere ulaşılamıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir