Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. World Class Airport Hotel: İstanbul Havalimanına Yakın Kaliteli Otel!

World Class Airport Hotel: İstanbul Havalimanına Yakın Kaliteli Otel!

admin admin - - 4 dk okuma süresi
7 0

World Class Airport Hotel: İstanbul Havalimanına Yakın Kaliteli Otel!

İstanbul Havalimanı yakınında taksiyle yaklaşık 5 ila 10 dakika arasında ulaşabileceğiniz, uygun fiyatla kalabileceğiniz İstanbul Havalimanına yakın oteller genelde Arnavutköy çevresinde bulunur. Arnavutköy’de bulunan oteller, konaklama ihtiyacını karşılamaya gayet yetecek kadardır. World Class Airport Hotel de yeni İstanbul Havalimanı’na sadece 12 kilometre uzaklıktadır. Fiyat uygunluğunun yanı sıra; sıcak ve soğuk içecek ikramları, ücretsiz internet ve en önemlisi temizlik ve ses izolasyonu ile ön plandadır.

İstanbul, dünyanın çekim merkezlerinden biri olmasına rağmen, Asya ve Avrupa’nın kesiştiği bir noktada yer almaktadır. Bu nedenle dünya çapında binlerce uçak İstanbul’a iniş yapmaktadır. Bir önceki uluslararası havalimanı olan Atatürk Havalimanı devre dışı bırakıldı ve ihtiyacı karşılamak için Arnavutköy’e dünyanın en büyük havalimanlarından biri yapıldı. Yani yeni havalimanı, İstanbul’un kuzeyinde, Karadeniz kıyısına yakın bir yerde bulunmaktadır. Havalimanına en yakın olan Arnavutköy ilçesinde son dönemde çok sayıda otel inşa edildi. World Class Airport Hotel de oldukça konforlu, kaliteli bir şekilde bu yakın konumda kendine yer edinmiştir.

Havalimanı ve World Class Airport Hotel hakkındaki detaylı blog yazımızı web sitesinde inceleyebilirsiniz:

İstanbul Havalimanına Yakın Otel Blog Yazısı

Uygun Fiyat: İstanbul Havalimanına Yakın Bir Otel

Hem İstanbul Havalimanına yakın olup hem de ucuz, uygun fiyatlarla kaliteyi sunmak gerçekten önemlidir. Misafirlerimizin en iyi hizmeti alması için her detayı düşündük. Örneğin yatak seçerken en kaliteli ortopedik, konforlu ve markalı ürünleri tercih ettik. Her odada su ısıtıcısı, ücretsiz çay, kahve ve su vardır. Dilediğiniz kadar ücretsiz Wifi ağındaki internete bağlanıp, kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Odalar da oldukça geniştir. Otelimizde bilgisayarınızla pratik masamızda işlerinizi takip edebilirsiniz. Bu nedenle, İstanbul Havalimanı’na yakın bir otel arıyorsanız, temizlik ve konforu bir araya getiren bir otel anlayışını seçmelisiniz. Klasik otel işletmeciliği yaklaşımından ziyade güler yüzlü yaklaşım esastır. Otelde konaklarken her sorunuzda size yardımcı olabilecek tüm çalışma arkadaşlarımız kendinizi evinizde hissetmenize yardımcı olacaktır. Bu nedenle World Class Airport Hotel uygun fiyat politikası ve İstanbul Airport’a yakın otel olması ile ilk tercihlerden biridir. ‘İstanbul Havalimanına Yakın Oteller’ aramalarında geniş bir yere sahiptir.

Dediğimiz gibi, World Class Airport Hotel’in odaları oldukça geniş ve ferahtır. Otelimize giriş yapmadan önce resimlere bakarak herhangi bir sorun yaşamazsınız. Oda resimlerini ve özelliklerini detaylı incelemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz:

İstanbul Havalimanına Yakın Otel: World Class Airport Web Sitesi

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir