Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. SARIBEKİROĞLU: TÜRKİYE YÜZYILININ TERTEMİZ SAYFASINI AÇACAĞIZ

SARIBEKİROĞLU: TÜRKİYE YÜZYILININ TERTEMİZ SAYFASINI AÇACAĞIZ

admin admin - - 6 dk okuma süresi
9 0

SARIBEKİROĞLU: TÜRKİYE YÜZYILININ TERTEMİZ SAYFASINI AÇACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe İlçe Yöneticisi Hakan Sarıbekiroğlu, Cumhuriyet’in yeni yüzyılını umutla karşılayacaklarını belirterek, “Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümünü iftiharla kutlayıp milli iradenin seçim ve tercihiyle Türk ve Türkiye yüzyılının tertemiz sayfasını açacağız.” dedi.
Sarıbekiroğlu, yaptığı açıklamada, mevsimlere göre kuruyarak çekilen veya yağışa göre sel olup taşan, dahası bulanan bir nehrin arayışında değil, okyanus gibi haşmetli bir istikbalin peşinde olduklarını söyledi.
MHP’li Yönetici Sarıbekiroğlu, şöyle devam etti: “Bunu da başarmaya kapasite ve kabiliyet itibariyle yeterli ve yetenekliyiz. Dünyanın nereye ve nasıl gittiğini bütün aşamalarıyla yorumluyoruz. Beşeriyetin yaşadığı buhranların kaynağını dikkatle tefrik ve teşhis ediyoruz. Dünyada oynanan büyük oyunların mahiyetini ve zulüm aktörlerinin gölgeli iç yüzünü açıklıkla görebiliyoruz. Türkiye’nin dünyadaki stratejik yerini ve jeopolitik mevkiini detaylarıyla anlamlandırıp siyasetimizin eksen ve koordinatlarını fikri zenginliğimizle çiziyoruz. Türk milletinin gelecekte nerede olması gerektiğini vizyoner bir bakış açısıyla ele alıyor, hedeflerimizi reel politik düzlemde isabetle tayin ediyoruz.”
“PARTİMİZ HAZIR”
“Ülkemiz ve milletimiz için hedeflerimiz nelerdir ve bunu nasıl başaracağız? Sorusuna sürekli cevaplar arıyor, düşünce temelinde siyaset oluşturuyoruz.” Diyen Sarıbekiroğlu, öncelikli görevlerini şöyle anlattı: “Bugün hepimizin öncelikli görevi; dünyada yaşanan gelişmeleri kavramak, insanlığın ortak kaderine ilişkin sorunları çözecek, Türkiye’nin içinde bulunduğu açmazları aşacak, zarar gören kardeşliğimizi onaracak siyaset anlayışını ortaya koymaktan geçmektedir. Türk siyaseti ve siyasetçisi, bu birikimlerin ışığında ülke kaynaklarını en iyi ve en verimli bir şekilde kullanarak ülkesini geleceğe hazırlayıp taşımakla mükelleftir. Ve partimiz buna hazırdır.”
“BİZİ BİLEN BİLİR, BİLMEYEN DE KENDİ BİLİR”
Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe İlçe Yöneticisi Hakan Sarıbekiroğlu, büyüklük taslamayan, tevazuyu elden bırakmayan bu büyük olma halinin önemine değinerek, “Türk milletini medeniyetler ve milletler mücadelesinin en üstüne çıkarmak, Türkiye’yi de ‘Lider Ülke’ yapmak için gerekli olan manevi ve moral seviyenin, ilham ve inanç sentezinin ilk ve ön şartıdır.” dedi.
Sarıbekiroğlu, şunları kaydetti: “Kaynağımız bereketli, kaderimiz berrak, kalbimiz berkemaldir. Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi bilir. 54 yıllık bir maziye dayanan siyaset ve dava mücadelemizin hiç kimseye, hiçbir güç ve çıkar lobisine diyet borcu yoktur. Saklayacak, gizleyecek, üzerini örtecek bir açığımız yoktur. Başımızı eğecek, yüzümüzü kızartacak, gözlerimizi kaçıracak bir yanlışımız, bir mahcubiyetimiz, verilemeyecek bir hesabımız da olmamıştır. Neysek oyuz, nasılsak öyle görünürüz, göründüğümüz gibi olacak cesaret ve özgüvene fazlasıyla sahibiz.”
“ULAŞAMAYACAĞIZ HEDEFLER KOYMADIK”
“Tutamayacağımız sözü dilimize, veremeyeceğimiz sevgiyi kalbimize, ulaşamayacağımız hedefleri önümüze koymadık, koymaya da niyetimiz yoktur.” Diyen Sarıbekiroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Merhum Hocamız Prof. Dr. Nurettin Topçu’nun dediği gibi ‘kin, zaafın ve esaretin mahsulüdür. Muhabbet, bolluk ve rahmet dağarcığıdır.’ Bizim işimiz kin değil muhabbettir; kibir değil mehabettir; nihayet milli ve Muhammedi ahlakı hakkıyla içselleştirip yaşamaktır. Gündüz vaktinin korkak gecelere, nezih ve serazat bir kalbin zalim bedenlere acıdığını en iyi bilen, en iyi gören Milliyetçi-Ülkücü Hareket’tir.”
“HESAP SORMASINI MUTLAKA BİLİRİZ”
MHP’li Yönetici Sarıbekiroğlu, toprağına merhamet tohumu serpilmeyen ülkelerin, nice fatihlerin matemi olduğunu kaydetti. Sözlerini şöyle tamamladı: “Gönüller arasında karanlık uçurumlar açan anlayışsızlık, katılık, kötülük, sevgi kıtlığı ve bunlardan mülhem insani felaketler merhamet cevherinden mahrumiyetin çok soğuk esintisidir. Bu esintiye yüreğimizin sıcaklığıyla direniyoruz. İftira salgınına inancımızın şifasıyla karşılık veriyoruz. Biz merhameti de biliriz, mertliği de biliriz, mefkûreyi de biliriz, melanet emellerden hesap sormasını da mutlaka biliriz. Biz bu ülke, bu vatan, bu bayrak uğruna, rahmetle ve hürmetle andığımız hilal kaşlı, kurt bakışlı 3 bin şehit verdik. Şafağı ağarmayan nice zifiri karanlıkları yendik. Gideni gelmeyen, ağlayanı gülmeyen, feryadı dinmeyen, hüsranı bitmeyen, ancak imanlı mücadelesi de asla eksilmeyen zulmet dolu senelerde kendi yarasını iyileştiren bir aslan gibi doğrularak kükremesini bildik.”

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir