Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. ARZ GROUP’TAN HATAY’A YARDIM TIRI

ARZ GROUP’TAN HATAY’A YARDIM TIRI

admin admin - - 1 dk okuma süresi
8 0

ARZ GROUP’TAN HATAY’A YARDIM TIRI

Ülkemiz zor günler geçiriyor. Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki deprem ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğündeki ikinci deprem  büyük yıkıma yol açtı. Zor durumdaki depremzedelere yardım için ülkenin birçok yerinde seferberlik oluşturuldu.

Yurt dışındaki başarılı çalışmalarıyla tanınan Arz Group Ceosu Arzu Akçay da Hatay’a yardım tırı gönderdi. Hatay’a giden tırın temel gıda malzemeleri  ve hijyen ürünlerinden oluştuğu belirtildi. Arz Group Ceosu Arzu Akçay depremzedelere olan yardımlarının devam edeceğini belirterek depremde hayatını kaybedenler için baş sağlığı diledi.

Özellikle yurt dışındaki başarılı faaliyetleriyle iş dünyasında adından sıkça söz ettiren Arz Group Ceosu Arzu Akçay iş dünyasına seslenerek bu zorlu koşulların en az hasarla atlatılabilmesi için yardım ve dayanışma çağrısı yaptı. Aslen Eskişehirli olan Arzu Akçay yardım ve destek seferberliği başlatan Eskişehir’deki iş dünyasına da destekleri ve duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir