Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Fatih Karabulut ( Fatih Bayram Karabulut )Kimdir?

Fatih Karabulut ( Fatih Bayram Karabulut )Kimdir?

admin admin - - 3 dk okuma süresi
6 0

Fatih Karabulut ( Fatih Bayram Karabulut )Kimdir?

Fatih Karabulut ( Fatih Bayram Karabulut ) Elâzığ’da dünyaya geldi. Fatih Karabulut ilkokulu Elazığ’da tamamlamıştır. Ailesiyle birlikte yerleştiği Eskişehir’de orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra yaklaşık 15 yıl sürecek bir yurtdışı macerasına girişmiştir. Bu süreçte birçok ülkede yaşamış, farklı düşünce kuruluşlarında ve üniversitelerde akademisyenlik yapmış, ayrıca bu süreçte farklı sektörlerde ticaretle uğraşmıştır.

En son St. Petersburg State Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilmi üzerine yüksek lisansını tamamlamıştır. 2016 yılının başlarında tekrar Türkiye’ye kesin dönüş yapmıştır.

The Mossi London markasının kurucusu olan Fatih Karabulut, başarılarla dolu hayatının bir meyvesi olarak bu kozmetik markasını kurduğunu, tüm bilgi ve birikimlerini aktardığı bu markanın kısa sürede bir dünya markası haline gelmesinden ötürü ülkesi adına gurur duyduğunu her fırsatta dile getirmektedir.

Fatih Bayram Karabulut’un Müzikonair etiketi taşıyan ‘Bi Öpücük’ isimli çalışması video klibiyle yayında.

Söz ve müziği Fatih Bayram Karabulut imzası taşıyan şarkının düzenlemesi Aytaç Kart tarafından yapıldı. Video klibin yönetmen koltuğuna Ramin Mirzayev oturdu.

Fatih Bayram Karabulut, hayranı olduğu Tarkan için bestelediği “Bi Öpücük” adlı şarkıyı kendi yorumlamaya karar verdi. Single, MüzikOnAir etiketiyle yayınlandı.

HABER: DİNÇER KARACALAR

Uzun zamandır müzikle ilgilenen ve hobi olarak şarkılar besteleyen Fatih Bayram Karabulut, popun Megastar’ı Tarkan’a özel bir şarkı yaptı. Karabulut, “Bi Öpücük” adlı şarkıyı ünlü yıldıza ulaştıramayınca stüdyoya girip kendi okumaya karar verdi.

EĞLENCELİ ŞARKIYA RENKLİ KLİP

Söz ve müziği Fatih Bayram Karabulut’a ait “Bi Öpücük”ün aranjesine Aytaç Kart imza attı. MüzikOnAir etiketiyle dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunulan eğlenceli şarkının klibi, Ramin Mirzayev yönetmenliğinde çekildi. Çalışmada Fatih Bayram Karabulut’a Selen Eşdur eşlik etti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir