Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Dans Platformu SalsayBachataTurkey kurucusu Şahin Seven Yeni Single Parça Çıkarıyor

Dans Platformu SalsayBachataTurkey kurucusu Şahin Seven Yeni Single Parça Çıkarıyor

admin admin - - 2 dk okuma süresi
8 0

Dans Platformu SalsayBachataTurkey kurucusu Şahin Seven Yeni Single Parça Çıkarıyor

Dijital dans platformu SalsayBachataTurkey son zamanlarda ilgi görmeye başlamıştı. Dans eğitimleri ve videoları içeren bu platform oldukça popüler bir hal aldı. Platform kurucusu Şahin Seven, yeni single parçasını çıkaracağını duyurdu. Parçaya “7. yol” ismini veren Şahin Seven, parçayı 19 Ocak’ta yayınlanacak. 18 Mart Üniversitesinden mezun olan Seven, birçok proje hedefi olduğunu da belirtti.

SalsayBachataTurkey, profesyonel eğitim videoları ile oldukça popüler hale geldi. Her hafta etkinlikler düzenleyen SalsayBachataTurkey, Brisha Latin Night etkinliğinde yabancı sanatçıları konuk ediyor. Şahin Seven’in öncülüğünde düzenlenen bu etkinlikler düzenli olarak devam etmektedir. Yaşamının bir kısmını yurt dışında geçiren Şahin Seven, yabancı sanatçılar ile iyi bir bağlantıya sahip olduğundan, etkinliklerde konuklarını ağırlamaya devam ediyor. 2021’den bu yana çalışmalarına devam eden Şahin Seven, Ukrayna için de organizasyon düzenlemeyi planlıyor.

Şahin Seven Ukrayna’ya gidecek

Seven, parçasını yayınladıktan sonra ilerleyen zamanlarda Ukrayna için de bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Konu ile ilgili detaylar henüz açıklanmadı. 2018’de Ukrayna’ya giden ve hemen ardından 2019’da Mısır’a giden Şahin Seven 2021’de Türkiye’ye geri döndü. Şimdi ise Ukrayna için bir organizasyon planlayan Seven bu yolda ilerlemeye devam ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir