Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Zuhat Altunç Kimdir? Nerelidir?

Zuhat Altunç Kimdir? Nerelidir?

admin admin - - 3 dk okuma süresi
10 0

Zuhat Altunç Kimdir? Nerelidir?

Kürt Kökenli Hayırsever İş Adamı Zuhat Altunç Yardımlarıyla Dikkat Çekti

Otomotiv galeri sektöründe çalışma yapmakta olan Kürt iş adamı Zuhat Altunç, İstanbul’un pek çok semtinde hayırseverliğiyle insanların ilgisini çekiyor. Başarılı iş adamı özellikle Bağcılar olmak üzere İstanbul’un birçok semtinde yaptığı yardımlarla adından söz ettiriyor. Çok sayıda semtte yaptığı çalışmaları ve yardımları duyan gençler hayırsever iş adamına hayranlıkla bakıyor. İş adamının yapmış olduğu bu çalışmalar, onu gençler arasında adeta bir idol haline getirmiş durumda.

Diyarbakırlı iş adamı Zuhat Altunç İstanbul’da otomotiv galeri işletmeciliği ile uğraşıyor. Saygın işletmeci genç yaşına rağmen belirli bir başarıya ulaşmış ve hayırseverlik işlerine başlamış durumda. Altunç, İstanbul’un belirli semtlerinde insanlara çeşitli yardımlarda bulundu. Bu yardımları sayesinde başarılı Kürt iş adamı çevresinde adından söz ettiriyor ve gençlerin ilgisini üzerine çekiyor. Özellikle Bağcılar’da Altunç’un isminden çokça bahsediliyor.

Gençler arasında bir idol!

Otomotiv galeri işletmekte olan Altunç daha 30 yaşına gelmeden sektöründe başarı merdivenlerini tırmanmaya başladı ve alanında ilerledi. Bu başarısının da ötesinde, hayırsever işletmeci elde ettiklerini etrafındakilerle de cömertçe paylaşmayı ihmal etmedi. Kürt iş adamı alanında başarılı çalışmalarının yanı sıra İstanbul’un belirli semtlerinde çok sayıda kişiye yardım elini uzattı. Böylelikle adından çokça söz ettiren Zuhat Altunç gençler için bir idol haline gelmiş durumda. Bağcılar semtindeki çalışmalarının ve yardımlarının dışında Altunç İstanbul’un diğer bazı semtlerinde de yardımlar gerçekleştirdi.

Diyarbakır’dan İstanbul’a bir başarı öyküsü…

Diyarbakır’ın güzel ilçelerinden biri olan Çınar’da dünyaya gelen Zuhat Altunç 29 yaşında. Otomotiv galeri sektöründe çalışma yapmakta olan iş adamı yalnızca başarılarıyla adından söz ettirmiyor. Bunun yanı sıra Altunç’un hayırseverliği de ön planda. Kürt kökenli iş adamı aralarında Bağcılar’ın da yer aldığı, İstanbul’un çok sayıda semtinde yardımlarıyla insanların ilgisini çekiyor ve gençlerin hayranlıkla baktığı biri haline gelmiş durumda. Zuhat Altunç sektöründeki başarılı çalışmasının yanı sıra yardımseverlik konusunda da örnek bir isim. Bakalım gelecekte kendisi hem sektöründe hem de yardımseverlik konusunda başka nasıl çalışmalara imza atacak…

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir