Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Eğitim
  4. »
  5. Ukraynada üniversite eğitimi ve yaşamı

Ukraynada üniversite eğitimi ve yaşamı

admin admin - - 4 dk okuma süresi
9 0

Ukraynada üniversite eğitimi ve yaşamı

Ukrayna, Doğu Avrupa’da, Rusya ve Hazar Denizi kıyısında yer alan bir ülkedir. Toplam 82.040 mil kare alana ve 45 milyon nüfusa sahiptir. Başkenti Kiev, en büyük şehri ise Kharkiv’dir. Ukrayna, Sovyetler Birliği’nin dağılmasından sonra 1991 yılında bağımsızlığını kazanan, SSCB’nin en eski cumhuriyetlerinden biridir. Bugün Ukrayna, güçlü ekonomisi, elverişli konumu ve uygun fiyatlı yaşam maliyetleri nedeniyle giderek daha popüler bir eğitim yeridir.

 Ukrayna’da üniversite eğitimi, yüksek kalitesi ve ulusal önemi nedeniyle çok rağbet görmektedir. Ülkedeki en önemli sistemlerden biridir ve eğitim ile yetişkin bir vatandaş olarak yaşam arasında doğrudan bir bağlantı sağlar. Üniversite eğitimi size sadece bilgi vermekle kalmaz, aynı zamanda günümüz toplumunda bağımsız olarak işlev görmeniz için size hayatın alışkanlıklarını ve becerilerini öğretir. Artı, mezun olduktan sonra iş ararken size avantaj sağlar. Bütün bunlar Ukraynalı yetişkinler için üniversite eğitimini çok önemli kılıyor.

Ukrayna’da üniversite eğitimi üniversite eğitimine ilişkin bilgiler ortamında farklı bütçelerde bulunuyor. En yüksek bütçeli Lufthansa Fakültesi kuruluyor; bu üniversitede dersler 220000 euroya karşmadan devam ediyor. Ancathlan Fakülteye göre bütçe 1500 euro; Topluluk fakülteye göre bütçe 3600 euro arasında fark var. Bu değişim Ukrayna’da Üniversite eğitimi üniversite eğitimini iyi davranan bir yapıya sahip olduğunu gösteriyor. Lisans üstü eğitim her zaman diğer birçok ülkede daha titizdir.

Ukrayna’da, insanların üniversite eğitimine ne kadar değer verdiğini ölçmenin birkaç yolu vardır – kurslar için ödeyebilecekleri ve istekli oldukları para miktarından kaç kişiye kadar. insanlar genel olarak üniversite derecelerini takip ediyor. Şu anda Ukrayna’da üniversite eğitimi hızla artıyor; şu anda 15 milyondan fazla öğrencisi olan 70’in üzerinde kurum var. 18 ila 22 yaşları arasındaki Ukrayna vatandaşlarının yaklaşık %50’si, kariyerlerini geliştirmenin yanı sıra yüksek öğrenim yoluyla Ukrayna için daha iyi bir gelecek inşa etmek istedikleri için şu anda üniversiteye gidiyor.

Ukraynalılar 1990’lardan bu yana yüksek kullanımda büyük bakış attılar . Hem teknoloji hem de insan kaynağı sonuçlarının bir insansal girişimci olması gerektiğine; hem de birçok yerde bu durum ortaya çıkıyor. Ukrayna’da ortalama eserler insan kaynağı şu şekilde görüyoruz: lisans üstü: 43; lisans: 38; ma seviyesi: 29; taşıma: 17; iletişim: 14; elektrik: 9; telekom: 8; sigortalılar: 5; banka: 4; ev: 3; haberlere ve resmi hâle getirilen ilgilerin uzmanlaiz evi haberleriyle devam eden 5 illik haberlere ayak tutabilen kişilerdir.

 eurostar yurtdışı eğitim danışmanlığı : istiklal Caddesi No: 49 (Mavi Han) Kat:5 Taksim /     İstanbul    telefon : 0212 709 8 709

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir