Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. ABDULVAHAP UNCU KİMDİR?

ABDULVAHAP UNCU KİMDİR?

admin admin - - 3 dk okuma süresi
10 0
  1. Bize biraz kendinizden bahseder misiniz?

1978 Mardin Doğumluyum. Lise mezunuyum. Ortaokul çağından beri edebiyat aşığıyım. O zamanlar sürekli Nobel kitaplarını okuyordum. Hayalim bir edebiyat öğretmeni olmaktı. Ama olmadı. Bir diğer hayalim kitap yazarı olmaktı. Gerçekleştirdim. Yaşamda her zaman A,B,C planınız olmalı ki başarı gelsin. Gençleri anlamak onların yüreğine hapsolan duyguları dışa vurmak adına Gençlerle yaptığım Röportajlarımı Ayrıca; şiir ve Yazılarımı Edebiyatblog.com ‘da yayınlatıyorum. Sevecen, Cana yakın ve iletişimi seven bir yapıya sahibim.

  • Kendinizi ne zaman yazar olarak tanımlamaya başladınız?

Çok uzun bir zaman ve serüvenden sonra 30’lu yaşlarda yazmaya başladım. O zamanlar acemilik dönemimdi ve Yazdıklarım A4 kâğıdındaydı.  35 yaşımda Yerel gazetede köşe yazarlığı ile başlayan serüvenim 2 sene önce Ritim Sanat Yayınlarından çıkarttığım ilk kitabım olan “Kum Saati.”

Ardından 1 yıl sonra 2.kitabım olan “Kıyıya Vuran Dalgalar” ve 2 gün önce çıkarttığım “9.15 VAPURU” ile devam ediyor. Her 3 kitabımı da Ritim Sanat Yayınları’ndan çıkarttım. İlk köşe yazarlığı ile kendimi ait olduğum yazarlığa tanımlamış oldum.

  • Türkiye’de ve dünyada en beğendiğiniz yazar / yazarlar kimler?

Dünya’da, Robin Sharma. Gerçekten yaşamdan güzel kesitleri ile insana yön veren biri. Bir diğeri Dostoyevski beni çok etkileyen yazarların başında geliyor.

Türkiye’de Güçlü Kalemi ile Ayşe Kulin ve Ahmet Batman en sevdiğim ve beğenerek takip ettiğim yazarlardır.

  • İlk kitabınızı bastırmayı ne zaman düşündünüz?

Açıkçası bundan 3 yıl öncesinden bastırmaya karar verdim. Ama kitap bastırmak için içinin hazırlığını iyi yapmak ve okuyucuya güzel eserler vermek gerektiğini düşündüm. İnce eleyip sık dokuduktan sonra, Bütün dünyayı saran virüs hastalığı zamanında ilk kitabımı yayınlattım.

  • Ne tür okuyucu kitlesine hitap ediyorsunuz?

Benim okuyucu kitlem Gençler olur genelde ama! 7’den 70’e diye bir tabir var ya hani! Kitabımı herkes okuyabilir. Ben yazılarımda herkesin anlayabileceği şekilde yazıyorum.

  • Kitabınızın teması nedir?

Şiir ve Kişisel Gelişim alanında yazmayı seven biriyim. Her daim Gözleme dayalı yazarım yazılarımı…

  • İlham kaynağınız nedir?

Deniz, Orman, Kuşlar ve Sevgiye dayanır…

  • Okurlar eserinize nereden ulaşabilir?

Kitaplarımı başta, Ritim Sanat Yayınları internet sitesi olmak üzere; Trendyol, İdefix, D&R ve diğer seçkin internet sitelerinden ulaşabilir…

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir