Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Başarılı iş insanı Kuaför Ali Akduru Sosyal Yardımları ile Odak Noktası

Başarılı iş insanı Kuaför Ali Akduru Sosyal Yardımları ile Odak Noktası

admin admin - - 2 dk okuma süresi
5 0

Ali Akduru 1982 doğumlu bir kuafördür. Kuaförlükten önce birçok alanda uzman olan ve ardından da kuaförlüğe adım atan başarılı sanatçı hem kariyer anlamında hem de sosyal yardımlaşma anlamında oldukça başarılı işlere imza atmıştır. 

2010 yılında kuaförlük mesleğinde profesyonel saç kesimi ve profesyonel renklendirme ve profesyonel master class eğitimleri vermeye başlayan yetenekli kuaförün başarıları ise dünyaca ünlüdür. Türkiye dışında Almanya, Hollanda, Fransa, Belçika, İngiltere, Dubai, Rusya, gibi bir çok Avrupa ülkesinde ve Amerikanın çeşitli eyaletlerinde eğitim vermeye devam eden Ali Akduru, hem İstanbul Fatih’te hem de Amerika’nın New York şehrinde hizmet vermektedir. Pek çok kişinin televizyondan da tanıdığı Ali Akduru 2019 ve 2020 yılında en iyi kuaför ödülü sahibi olan Ali Akduru aynı zamanda Show Tv’de yayınlanan Kuaförüm Sensin programı ile de birçok kişinin sevgisini ve saygısını kazanmıştır. 
Sosyal yardımlaşma konusunda da birçok projede yer alan yetenekli kuaför bugüne kadar bir çok sanatçı ve işadamı destekçisidir. Ali Akduru şu ana kadar 40 bin çocuğa destek sağlayan HAYIRKAPISI DERNEĞİ kurucusu ve yöneticisi olarak da faaliyet göstermektedir. Yaptığı sosyal yardımlarla da insanların dikkatini çeken Ali Akduru hem yetenekli hem de oldukça yardımsever olması ile de dikkat çekti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir