Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Exnoremo Yazılım Ve Dijital Pazarlama

Exnoremo Yazılım Ve Dijital Pazarlama

admin admin - - 4 dk okuma süresi
11 0

Exnoremo Yazılım Ve Dijital Pazarlama

Exnoremo alanında uzman kişiler ile ekip haline gelmiş dijital pazarlama ve yazılım alanında faliyet gösteren bir topluluktur. Bir işi profesyonel adımlarla gerçekleştirip kaliteli işler çıkarmak çalışma felsefemizdir. Felsefesini başarıyla hayata geçirmiş Exnoremo ekibi firmalara sektörde destek çıkmaya devam etmektedir.

Yazılım ve dijital pazarlama çalışmalarında markalaşmış olan Exnoremo çalıştığı ortak firmalara alanında uzman ekibi ile hizmetler sunmaktadır. Web tasarım, mobil ve yazılım geliştirmeden seo ve sosyal medya yönetimi gibi dijital pazarlama alanlarına kadar tüm dijital dünyada gereksinim duyacağınız hizmetleri uzman ekibi ile gidermektedir.

Alanında uzman kişilerin bir araya gelmesiyle oluşan bu ekip şirketlerin tüm dijital ihtiyaçları için titizlikle çalışır, rakip analizleri yapar topladığı veriler ile büyüme planları çizer. Ekibin her üyesi kendi alanında kendini kanıtlamış ve firmalara yetkinlikleri ile hizmet vermektedir.

Web Tasarım

Web site tasarımınız için isteklernizi alır, değerlendirir ve isteklerniz doğrultusunda eşsiz web sitenizi yapar ve internette yayınlarız. Temiz kodlanmış, hızlı ve seo uyumlu websitesi tercihi için doğru yerdesiniz.

SEO

Arama motoru optimizasyonu (SEO) için web sitenizin sayfa içi seo ayarlarını yapar sayfa dışında websitenizin otoritesini arttırmak için backlink ağı inşaa ederiz. Anahtar kelime takibi yapar ve sizi üst sıralara taşırız.

Sosyal Medya Yönetimi

Sosyal medya hesaplarınızı oluşturur, rakip analizlerini gerçekleştirerek sosyal medya içerik ve yönetim planı oluştururuz. Bu planlama doğrultusunda ilerleyerek firmanızı sosyal medyada öne çıkarırız.

Mobil Uygulama Geliştirme

Sektörünüze uygun ios ve android mobil uygulamanızı geliştirir, play store ve app store’da yayınlarız. Uygulamanızı mobil marketler için optimize ederiz ve düzenleriz.

Web Uygulama Geliştirme

Web siteniz için içerik yönetim paneli inşaa ederek web sitenizi web uygulamasına dönüştürür ve dinamik hale getiririz. Firma olarak üzerinde değişiklik yapabilir ve özelleştirebilirsiniz

Özel Yazılım Geliştirme

Yazılım Geliştirmede son teknolojileri kullanır ve firmanız için gereken özel yazılımları son teknolojiler ile geliştirir ve güncelleriz. Özel yazılımlarınız için teknik destek sağlarız.

Exnoremo dijital dünyada yazılım ve pazarlama alanında çalışmaktadır. Ekip üyelerini özen ile seçen Exnoremo çatısı yeni, genç ve dinamik ekip üyelerini arasına katarak ekbibini büyütmektedir.

Exnoremo birçok kurumsal firma ile devamlı çalışmakta ve onlara dijital pazarlama ve yazılım hizmetleri sağlamaktadır. Kurumsal bir firma olan Exnoremo eş zamanlı olarak diğer firmaların ekip üyeleri ile çalışabilmekte onlara destek verebilmektedir.

İLETİŞİM

Exnoremo yazılım ve dijital pazarlamaya hizmet öncesi, hizmet sırasında ve hizmet sonrası daima ulaşabilir, kafanızdaki sorulari sorabilir, isteklerinizi belirtebilir ve danışabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir