Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Eğitim
  4. »
  5. Azerbaycan Mimarlık Ve İnşaat Üniversitesi Puanları Hakkında

Azerbaycan Mimarlık Ve İnşaat Üniversitesi Puanları Hakkında

admin admin - - 3 dk okuma süresi
9 0

Azerbaycan Mimarlık Ve İnşaat Üniversitesi Puanları Hakkında

Azerbaycan’da sınavsız eğitim alma şansınız her zaman vardır. Ancak Türkiye’de yapılan bir üniversite sınavına girerek ve seçerek bir üniversiteye kayıt yaptırmak ile mümkündür. Bu, geçen yıl için  taban puana eşit bir puan elde etmeyi gerektirebilir. Taban puan yıldan yıla değişebilir. Bu yüzden araştırması her yıl yapılmalıdır. Azerbaycan’da inşaat mühendisliği okumak için zorunlu bir gereklilik yoktur.  Sınavsız okumak istiyorsanız, kayıt olmak için gerekli öğrenim ücretlerini ödemeniz gerekecektir. Sınavı geçmek istiyorsanız, gerekli temel puanı almanız gerekir. Lise diplomanız bu yolculukta size destek olacak bir belgedir.

Azerbaycan mimarlık ve inşaat üniversitesi puanları  genellikle  fakülte/bölüm kontenjan başarı sıralama, taban puan türüne göre belirlenir. Buna istinaden  Azerbaycan Mimarlık Ve İnşaat Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ücretli olarak sayısal alandan 10 kontenjan ayırmıştır.      

Azerbaycan Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi Eğitimi

TYT-AYT (YKS)  katılanlar  için   Aşağıda Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Fakültesi için temel puanlar, başarı sıralamaları ve oranlar bulunur. Bu sonuçlar  üniversite yerleştirme sonuçlarına ve TYT ve AYT katılan üniversite adaylarına göre elde edilmiştir. YKS’nin bu başarı sıralamalarını ve temel sonuçları dikkate alması gerekiyor.  Azerbaycan Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi taban puanlar ve başarı sıralamaları aşağıdaki gibidir.    Azerbaycan Mimarlık ve Mimarlık Üniversitesi (Bakü-Azerbaycan) Mimarlık Fakültesi  SAY 10 1 274.99679 274.99679 şeklindedir.  Azerbaycan mimarlık ve inşaat üniversitesi ekşi sitesinde özellikle bu sene mimar olmak isteyenlerin    Azerbaycan’da  okuma fırsatı olduğu belirtiliyor. Aynı zamanda  mimarlık, okulu  muhtemelen Azerbaycan Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi olarak İkinci tercih olarak seçiliyor.    Ayrıca  üniversitenin denkliği olduğu   derslere veya sınavlara girmeden geçebilirsiniz.   Bunun  Rusça öğrenin ve İngilizce’yi  öğrenerek Azerbaycan, Türkiye Cumhuriyeti ve Rusya’da faaliyet gösteren bir Türk şirketinde  çalışabilirsiniz.

Azerbaycan Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi, mimarlık, inşaat mühendisliği ve harita mühendisliği fakültelerine sahiptir. Üniversitenin konumu şehir merkezinde iyi bir konumdadır. Azerbaycan Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Üniversitesi’nde yurt bulunmaz. Azerbaycan’da Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi’nde hazırlık eğitimi iki yarıyıl ve bir yıldan oluşmaktadır. Azerbaycan Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Üniversitesi, Mimarlık Fakültesinin tam karşılığıdır. Azerbaycan Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği ve Harita Mühendisliği, son yıllarda denetimsiz olarak alınan denklik şeklinde eğitim alınabilir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir