Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Emre Karademir Kimdir?

Emre Karademir Kimdir?

admin admin - - 9 dk okuma süresi
10 0

Emre Karademir 16 Mayıs 1996 yılında İstanbul Bakırköy’de dünyaya geldi. İstanbul’un en nezih yeri olarak bilinen Bakırköy’de çocukluğunun neredeyse tamamını geçirdi. Emre Karademir kaç yaşındadır? Sorusunu son zamanları oldukça fazla arandığını görüyoruz. 1996 doğumludur.

Başarılı bir Öğrencilik Hayatı Yaşadı
Doğma büyüme Bakırköylü olan Emre Karademir üç ve dört yaşlarında çeşitli oyuncakları bir kenara bırakıp enstrümanlarla oyun babında oynamaya başladı. Müziğe olan ilgisi bu yaşlarda başladı. Ailesi onun müziğe olan ilgisinin daha bu yaşlarda başladığını belirtti. Müzik kulağının olması onun televizyon ve radyolarda çalan şarkılara eşlik etmek istemesiyle gelişti. İlk öğretim okulunu İstanbul’da okudu. İlköğretim döneminde okulda öğretmen ve arkadaşları tarafından çok sevildi. Şarkı söyleme arzusu bu yaşlarda ortaya çıktı. Bazı öğretmenleri onun şarkı söylemesini istiyordu. Emre Karademir de küçük bir öğrenciyken şarkı söyleme heyeEmreını arkadaşlarının önünde yaşadı.

Ortaokul da aynı istikrarda devam etti. En önemlisi başarılı bir öğrencilik yaşadı. Derslerinde oldukça başarılı olan Emre Çakmaklı Cumhuriyet’te okulunda normal öğretimi bitirdi. Daha sonra Esenyurt Kıraç Anadolu Lisesine başladı. Lise döneminde de hem fiziki gelişimi hem deses anlamında gelişimi ile dikkat çeken bir öğrenci oldu. Oldukça popüler bir lise öğrencisi olan Emre tarzıyla okulun en popüler ismiydi. Liseler arası müzik yarışmasında okulunu temsil ederek dereceye girmesini sağladı.
Müjdat Gezen’den Oyunculuk Eğitimi Aldı
Emre Karademir, Lise döneminde hem müzik hem de oyunculuğa önem verdi. Müjdat Gezenden oyunculuk eğitimi almaya başladı. Kişiliğini oyunculuk ile bütünleştiren Emre bu alanda da başarı sağladı. Daha sonra İstanbul’da İstanbul Üniversi’ne gitti. İstanbul’da İngilizcesini geliştirerek İstanbul Üniversi’ni bitirdi.

Emre Karademir İstsanbul Üniversitesi’nde çeşitli alanlara yöneldi. Oyunculuk ve müzik anlamında kendini geliştiren Emre Üniversite döneminde kafasında farklı projeler Emrelandırdı. Bu projeleri hayata geçirmeye karar verdi. Bu sıralarda İstanbul Üniversitesi’nde üstlendiği çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde ön plana çıkmıştı.

Sosyal medya uzmanı,müzisyen, sinema ve dizi film oyuncusu. 1996 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra ilgi alanına odaklanmak için adımlar attı. Küçük yaşlardan itibaren sosyal medyaya çok ilgi duymaya başladı. Ortaokuldan sonra sosyal medya alanında kendini geliştirmeyi hedefledi. Sosyal medyada kurumsal kimlik oluşturma, içerik üretimi ve kriz yönetimi gibi alanlarda gelişmiş ve uzmanlaşmıştır.

Birçok ünlü isimle çalışan Emre Karademir, sosyal medyaya olan ilgisinin her geçen gün arttığını ve bu alana ilgi duyan birinin asla paslanmayacağını ve yaşlanmayacağını söylüyor. Emre Karademir’in amacı, dünya çapında küresel bir ajans açmak ve Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etmek.

Emre Karademir, sosyal medya çalışmaları yanı sıra 2008 yılından itibaren çok sayıda film ve dizide rol almıştır. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Üniversite’yi bitirir bitirmez Kolları Sıvadı

Emre Karademir Üniversite’den sonra bomba etkisi yapacak projeleri hayata geçirmek için kolları sıvadı. Emre müzik dünyasında Ek Medya Yapım Prodüksiyon ve Medya Şirketini kurdu. Bu durum Müzik ve Prodüktörlük Kariyerine kendi şirketinde devam edeceğini çeşitli platformlarda duyurdu. Broken Angel, Sweetheart, Bugs Bunny gibi çalışmalar yaptı. Bu çalışmalarda kısa sürede milyonlarca kişi tarafından dinlenerek dinleyicilerin beğenisini kazandı.

Tarzını müziğe yansıtarak ortaya muazzam çalışmalar çıkardı. Bu çalışmalarında hem sosyal medya da hem de radyodan dinleyici kitlesine ulaşarak beğenisini kazandı.

Serseri Hayırsever Olarak Adlandırılıyor
Çeşitli sosyal medya hesaplarında hayranlarına Emreı yayın açarak sorularını cevaplayan Emre birçok genç kısmın kalbini kazanmış durumda. Özellikle genç kızların beğenisini kazanarak herkese hitap eden bir tarzsa sahiptir. Kendisini ‘’serseri bir hayırsever” olarak adlandırılan Emre yardımseverdir. Özellikle Pandemi döneminde birçok ailenin gıda ve nakit yardım ihtiyacını sağladı. Çeşitli platformlarda bu tarz konuları cevaplamamaktan yanayım. Bir elin verdiğini diğer elin bilmemesi gerekir. İfadelerini kullandı.

Emre Karademir zaman zaman kimsesiz çocuklar ve huzurevlerini ziyaret ediyor. Bu durum hakkında pek bir bilgi olmasa da bilinmemesinden yanadır. En önemlisi bir açıklamasında ‘’ailem bana ekmeğimi paylaşmamı öğretti” bunu her zaman yapacağım ifadesini kullandı.Özel hayatı hakkında pek bir paylaşım yapmayan sanatçı ‘’her şey özel yaşanmalıdır. İnsanın özeli kadar güzel bir durum olamaz” ifadelerini açıkladı.

Sosyal Medya’da Oldukça Aktif Biri

İnstagram sosyal medya platformunu aktif bir şekilde kullanıyor. Ayrıca 1,1 Milyon takipçisi bulunuyor. www.emrekarademir.com.tr adresini kullanarak çeşitli yazılar ve paylaşımlarda bulunuyor. İnstagram’daki bazı paylaşımları dostluğa ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Zaman buldukça sosyal medyada hayranlarının sorularını yanıtlıyor.

Objektif ve doğal cevapları ile çok seviliyor. Kol kısmında bulunan dövmeler ve küpe gibi taktığı aksesuarlarla dikkat çekiyor. Ayrıca farklı projelerde de olmak istediğini belirten Emre hem oyunculuk hem de müzik alanında olmak istiyor. Sosyal medyada hayvanseverliği ile hayvan severlerin gönlünü kazandı. Özellikle kış mevsiminde sokak hayvanlarına sağladığı mama desteği sayesinde dikkat çeken isimlerden birisi haline geldi.

Emre Karademir büyük bir başarıya imza attı

Dünya çapında yaptığı ‘swallow 2022 club mix ‘ ve ‘ Sen Ağlama‘ isimli çalışmalarla kısa sürede listelere giren Dj Emre Karademir , bir çok şarkı ve şarkıcıyı geride bırakarak büyük bir başarıya imza attı.

Emre Karademir tarafından verilen bilgilere göre, müziğe ilgisi ortaokul gibi oldukça erken yaşlarda başladı. İlk single parçası olan Sen Ağlama her ne kadar yeni de olsa, iTunes listelerinde ilk üçe girmeyi başladı.

Bu başarısı ardından durmadan çalışmalarına devam eden başarılı fenomen, farklı parçalar da çıkardı. Kendisine ait tüm parçalar şu şekilde;

  1. broken angel 2022 club mix
  2. sweetheart 2022 club mix
  3. swallow 2022 club mix
  4. bugs bunny 2022 club mix
  5. feellas 2022 club mix
  6. rulex 2022 club mix
    Fenomenin sadece sweetheart 2022 club mix adlı single’ı değil, broken angel adlı parçası da iTunes listelerine 4. Sıradan girmeyi başardı. Ayrıca son çıkan bugs bunny adlı eseri de dinleyiciler tarafından oldukça sevildi.

Emre Karademir Yeni Single Yayınladı

Popun parlak yıldızlarından Emre Karademir, önümüzdeki ay çıkacak Sweetheart albümünden ilk şarkıyı yayınladı. Şarkıcı yeni albüm için Magazin Dergilerine kapak oldu.

Emre Karademir geçen dönemde yayınlanan ve çok büyük ilgi alan ve en çok dinlenenler arasına giren

Broken Angel 2022 Club Mix ‘den sonra şimdi de Sweetheart 2022 club Mix ‘i yayınladı ve yayınlar yayınlamaz büyük ilgi gören

Müzisyen Emre Karademir itunes ve spotify top 10’a girmeyi başardı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir