Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Avrasya Catering’den Büyük Hamle

Avrasya Catering’den Büyük Hamle

admin admin - - 2 dk okuma süresi
7 0

30 yıldır hizmetlerini sürdüren Avrasya Catering, 4 kap yemeği sadece 25 TL’den özel sektör çalışanlarına sunuyor.

30 yıldır hizmetlerine devam eden Avrasya, enflasyona yenik düşen catering şirketlerinin aksine firması güçlü finansmanı sayesinde tedarik süreçlerini profesyonel bir şekilde yürütüyor. Hizmet anlayışını sürekli geliştiren firma, İSO 22000, İSO GOOL, OHSAS 18001, İSO 14001 ve TSE belgelerine sahip olmasıyla da rakiplerinden bir adım öne çıkmakta.

Avrasya Catering günümüzün en büyük masraf kalemlerinden bir tanesi olan özel sektör çalışanlarının yemek sorununu çözmek üzere 4 çeşit sıcak yemek hizmetini 25 TL’den başlayan fiyatlarla sunuyor. Aynı zamanda Avrasya, standartların yanı sıra müşterilerine sunduğu hizmetin tamamında beşeri ilişkileri de üst düzeyde tutuyor. Avrasya mükemmeli yapmaya hazır iş ortağı olarak öne çıkan bir marka.Avrasya’da şirket kültürü sıradan Bir Yemek Şirketinin oldukça üzerinde olduğunu da söylemek mümkün.

Lider Catering Firması Avrasya hijyen ve kalite ile ilgili tüm yatırımlarını eksiksiz olarak tamamlayıp sektördeki hijyen ve kalite açığını, kapatmak adına adımlar atmaya devam ediyor.

Şimdi www.avrasyakurumsal.com.tr/ adresine tıklayarak daha fazla bilgi alın.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir