Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Akber Yusupov’un  Elita İsimli Eseri Müzik Marketlerde Yerini Aldı

Akber Yusupov’un  Elita İsimli Eseri Müzik Marketlerde Yerini Aldı

admin admin - - 2 dk okuma süresi
6 0

Akber Yusupov’un  Elita İsimli Eseri Müzik Marketlerde Yerini Aldı

Ayrıcalıklı ve eğlenceli bir müzik deneyimine ne dersiniz? Cevabınız evet ise mutlaka Akber Yusupov’un eserlerine göz atmanızı tavsiye ederiz. Son günlerde adını daha sık duyacağımız sanatçının “Elita” isimli şarkısı spotify başta olmak üzere tüm online müzik marketlerde yerini almaya başladı. Hatırlarsanız daha önceki yazılarımızda sanatçının çok kısa bir süre içerisinde ardarda şarkılar piyasaya süreceğinden bahsetmiştik.

Tam da söylediğimiz gibi oldu ve listede ayrıcalıklı müzik ve kaliteli bir titreşim yakalamayı başardı. Parçalarında kendine has tınılar barındıran sanatçı, kısa süre içerisinde çok daha kalabalık bir kitle tarafından beğenilecek gibi duruyor.

Şimdilik sanatçının şarkılarını daha az kişi keşfetmiş olsa da, söz konusu kitlesinin oldukça sadık olduğunu da belirtmeden geçmemek gerekmektedir.

Yorumculardan Tam Not Aldı

Özellikle online müzik marketler söz konusu olduğunda sanatçının şarkılarının son derece başarılı bulunduğunun da altını çizmek gerekiyor. Orta – uzun vadede daha fazla kişi tarafından dinlenecek olan sanatçının pek çok kişi tarafından da beğenileceğine emin olabilirsiniz.

Şimdi den farklı ve ayrıcalıklı tarzı ile dikkatleri üzerine toplayan Akber Yusupov’un tarzına siz de göz atarak daha ayrıcalıklı ve kaliteli bir şekilde şarkılarını keşfetmeye başlayabilirsiniz. Kaldığımız yerden hızlı ve kaliteli bir şekilde hizmet vermek için şarkılarını takip etmeye devam edeceğiz. Yoğun bir şekilde beğenileri üzerine toplayan Akber Yusupov’un çok kısa süre içerisinde çok daha fazla kişi tarafından adının duyulacağını düşünüyoruz.

Akber Yusupov’un eserlerine ulaşmak için: https://open.spotify.com/artist/19DdNIp0HKTKqwPOwA10k9?si=BKM2WlB-R6aRwddbS3V1SQ

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir