Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Cilt Bakım Ürünlerinde Dünya Markası: Palmes Beauty

Cilt Bakım Ürünlerinde Dünya Markası: Palmes Beauty

admin admin - - 3 dk okuma süresi
8 0

Cilt Bakım Ürünlerinde Dünya Markası: Palmes Beauty
Dünyanın konuştuğu cilt bakım markası ile Palmes Beauty geçtiğimiz günlerde oldukça büyük bir tanıtım yaptı. Birçok ünlü ismin de olduğu bu tanıtım İzmir’in en ünlü sanatçıları bir araya geldi.
Murat Başaran ve Alkım Bozkurt’un kurduğu Palmes Beauty oldukça yoğun bir çalışmanın ürünü. Belçika’da doğan ve babası sayesinde piyasaya giren Murat Başaran ile başlayan hikaye ardından Alkım Bozkurt’un ekibe katılması ile dünya çapında bir markaya dönüşmüştür. Uzun yıllardır bu alanda çalışan ekip kullanıcıların ne istediğini bilen ürünler yapmakta ve bunları sadece lokal değil dünya çağında satmak istemektedir. Yaşadıkları yer olan Palm Jumeriah adasından esinlenerek Palmes Beauty ürünlerini çıkaran ekip oldukça büyük bir hedef ile başlayan ekip oldukça çok çalışarak markayı büyütmeyi ve dünya markası olmayı hedeflemektedir. Bu amaç uğruna oldukça büyük emek vermişler ve Dubai’nin yanında Türkiye ve hatta dünya pazarına girmeyi kendine amaç belirlemişlerdir.
Sadece ürünlerde değil dış ambalaj ve tanıtım içinde oldukça yoğun çalışan ekip, oldukça şık tasarımlı kutular sayesinde kadınları etkilemeyi amaçlamış ve tasarım konusunda titiz davranmışlar. Ürünün dışının yanında içi de oldukça önemlidir. Bu yüzden son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz kolejen Palmes Beauty ürünleri için vazgeçilmezdir. Oldukça faydalı olan ve vücudumuz cildimiz için yararı saymakla bitmeyen kolajen, Palmes Beauty kremlerinde yer almaktadır. Her cilt tipine uygun olarak hazırlanan kremler şimdiden herkesin cilt bakım ürünleri arasında yer almaktadır.
Bu kadar yoğun çalışan bir proje için oldukça önemli olan bir tanıtım da İzmir’de gerçekleşti. Yakın zamanda İzmir’in en ünlü ekibi ve genç manken Kayra bu başarılı proje için bir araya geldi. Make up bölümünde Meral Kaftancı yer alırken fotoğrafçı ise Deniz Bayannalduz yer aldı. Bunun yanında ünlü stilist Ege Kabasakal ve kuaför olarak ise başarılı Ziya Doğan yer aldı. Palmes Beauty manken koltuğunda ise genç isim Kayra Türkovic yer aldı. Oldukça eğlenceli geçen çekimde Palmes Beauty ürünleri en iyi şekilde tanıtıldı. Hem Türkiye hem de Dünya için oldukça büyük bir başarı elde eden Palmes Beauty sizlerle tanışmaya ve cilt bakım ürünleri markası arasında favoriniz olmaya bile şimdiden aday!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir