Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Saç Ekim Merkezi

Saç Ekim Merkezi

admin admin - - 3 dk okuma süresi
10 0

Saç Ekim Merkezi

Saçların dökülmüş olduğu bölgeye hastanın kendi saçlarını ekmek için profesyonel şekilde oluşturulmuş yerlere saç ekim merkezleri denir. Saç ekim merkezleri ekim operasyonunu genellikle hastanın bölgesindeki saç köklerinde aldıkları kökler ile gerçekleştirirler. Ense bölgesindeki saçlar genellikle dirençli saç köklerine sahiptirler. Bu saç kökleri hastanın tamamen dökülmüş ya da seyrelmiş bölgelerine ekilir.

Şayet saç ekimi yaptıracaksanız mutlaka alanında uzman olan bir ekibi tercih etmelisiniz.  Burada saç ekiminin üst düzeyde bir performansta yapılabilmesi için saç ekimi merkezi tercihlerine de dikkat etmelisiniz. Tercih edeceğiniz merkezin öncelikli olarak teknik donanımsal yapısına dikkat ediyor olmanız, beraberinde önemli kazanımları getirecektir.

Saç Ekim Merkezi Tercihlerine Dikkat

Saç ekim işi bir estetik operasyon değildir ancak hastada estetik kaygılar oluşturabilir. Amaç hastanın dış görünümünden memnun olmasını sağlamaktır. Bu operasyonlar tıp operasyonlarından farklı olmaz. Saç ekim işlemleri sadece doktorlar ve sağlık eğitimi almış uzman kişiler tarafından yapılmalıdır.

Sağlık bakanlığı tarafından onay belgesine sahip olmayan merkezleri tercih etmemelisiniz. Ekim işlemi yaptıracağınız yerin hava kirliliği olmamasına steril bir ortam olmasına dikkat etmelisiniz. Saç ekimi yaptıracağınız merkezin personellerinin yaptığı uygulamaları doğal sonuçlar planlayarak yapması önemlidir.

Uygulamayı yapacak olan kişinin alanında uzman olması gerekir. Saçların çıkış yönüne ve açısına bağlı olarak uzmanım çalışması gerekir. Bu sayede sonuçlar en doğal şekilde elde edilir ve saç ekim uygulaması yaptırdığımız anlaşılmaz bile.

Saç Ekim Fiyatları Ne Kadardır?

Saç ekimi yapılacak bölgenin durumuna bağlı olarak ekim fiyatları değişiklik gösterebilir. Tamamen saç bulunmayan bir bölgeye uygulama yapmak ile seyrelmiş bölgelere uygulama yapmanın fiyatı aynı değildir. Uygulamanın yapılacağı alanın büyüklüğüne bağlı olarak greft işlemlerinin zamanı değişebilir.

4000 – 5000 greft uygulaması bir iki kişi tarafından yaklaşık 6-7 saatte bitirilebilir. Ekim için gerekli zamanın çokluğu yada azlığı fiyatları belirlemede oldukça önemlidir. Saç ekimi uygulaması için çalışacak personelin sayısı fiyatı belirlemedeki başka bir unsurdur. 8 ya da 10 saatlik uygulama için 3 veya 4 kişinin çalışması gerekir. Bu tür uygulamalar ekip işi olduğundan dolayı çalışan kişileri çoklu fiyatlara etki edecektir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir