Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. TEK KİŞİLİKLİ MODÜLER WC KABİNLER

TEK KİŞİLİKLİ MODÜLER WC KABİNLER

admin admin - - 7 dk okuma süresi
10 0

TEK KİŞİLİKLİ MODÜLER WC KABİNLER

Tekli modüler tuvalet ürünlerimizde 110 x 110 ve 150 x 150 tekli modül ürünlerimiz vardır standart fiyat teklifi ürünlerimiz ise 2250 TL fiyat bandı ile başlamaktadır.

Tekli ürün ünitelerimiz yapılırken farklı vitrifiye malzemelerini kullanmaktayız. Vitrifiye malzemelerimiz ise klozet malzemesi olsun yer taşı olsun daha bosu olsun Ece markası veya Vitra malzemeden oluşmaktadır. Elbette ki diğer malzemelerde de olduğu gibi hazır tuvalet kabini sistemlerini yaparken de bu güvenlik kabini de olabilir malzemelerde kullanılan ürünlerin gelişimi bizlerde saklıdır. O an elimizde hangi malzeme var ise elbette o malzeme ile tamamlamaktayız. Bu nedenle buradaki yazılan marka isimleri ise birer örnek oluşturmaktadır. Sektördeki diğer firmalara da baktığımız zaman ise aralarımızdaki değişimin en fazla müşterilerin talepleri konusundaki özel malzeme istekleri durumunda olduğunu fark ettik.

GÜVENLİK BEKÇİ SEYYAR MOBİL TAŞINABİLİR SİSTEMLER

Güvenlik kulübesi malzemelerinde de aynı şekilde bekçi personellerin rahat bir şekilde fabrikanın giriş ve çıkışlarını kontrol etme esnasında ve bu elemanların ihtiyaç duyduğu kişisel duş ve tuvalet ünitesi çay ocağı gibi bölmelerinde yapılması konusunda da yardımcı olmaktayız tek bir ürün içerisinde birden fazla çözümü sunmaktayız.

Bekçi kulübesi ünitelerimizin genişlikleri ebatları kişi sayısı doğrultusunda değişmektedir. Bazı askeri ve fabrikalarda birden fazla nöbetçinin olduğundan dolayı daha geniş olan ürünler tercih edilmektedir. Ama askeri alanın özel mülkün korunmasında ise tek kişilik güvenlik kulübeleri de en az 10 15 20 adet satın alınarak mevcut yerlerine yerleştirilmesi ile de hazır Güvenlik wc kulübesi paketlerimiz tercih edilmektedir.

TAŞINABİLİR PORTATİF GÜVENLİK WC TUVALET KABİNİ ÖZELLİKLERİ

Güvenlik kulübesi tek kişili olan malzemelerinde 2 veya 3 tarafında en az cam elektrik ve priz malzemesi alt tarafta pvc mineflo yer almaktadır. Genel olarak en az 3 kişi ve 4 kişinin taşımasıyla da veya hazır fotoğraflar ile de yerine indirmek mümkündür.

Aman seyyar wc tuvalet üniteleri olduğunda ise ve daha fazla bölümden oluşuyorsa 2-3 kişi ile indirmek imkânsızdır. Çünkü ürün hemen hemen En az 2 3 4 tona kadar ağırlığa kadar çıkabilmektedir.

Buradaki ağırlığı oluşturan bütün malzeme demir aksamları fayans ve vitrifiye malzemelerinden dolayıdır. Çünkü bekçi ünitelerinde ise fayans gibi malzemeler yoktur. Sadece hafif bir alt tarafta profil yer almaktadır ama tuvalet ünitelerinde ise bu durum birden fazla profilin yer alması ile yapıldığından dolayı alt tarafında ağırlık daha fazla olacaktır.

Hazır yapı ürünlerinin avantajları elbette kısa sürede kurulması ve başka bir yere taşına bilmesidir. Ama sistemi oluştururken yani hesap kitap yaparken ürünün geldiği noktada, Eğer zemin düz değilse kapı kısmında kasılmalar ve uzunluğun ortasından itibaren bel verme olarak tabir ettiğimiz ölçü açıklığı ile bozulmaya yol açmaktadır. Buradaki sorunlar müşteriye ait olacağından dolayı firmalar bu durumun istenmeyecektir bu nedenle ürünün geleceği yerin düz olması çok önemli bir konudur.

Prefabrik yapı malzemelerinde ise zaten önceden düz bir zemin yapılır ve onundan sonra duvarların ve taban tarafın kurulması gerçekleştirilir son dönemde yurtdışında yaşanan deprem bölgeleri ve Afrika ülkesindeki acil yardım bölgeleri de insani kriz noktalarında da birden fazla prefabrik konut sistemlerin kurulması ve giderek yaygınlaşması artmıştır buralardaki su depoları olsun bekçi kabinleri olsun ve hazır mobil sistemler de aynı şekilde daha fazla aynı ziyarete artmaya neden olmaktadır.

PREFABRİK TUVALET VE DUŞ ÜNİTELERİN KURULUMU

Prefabrik malzemeler tırlar vasıtasıyla kurulumu yapılacak yere gelmektedir ve burada önceden tutulan vinçler kuruluma tek tek indirerek yardımcı olmaktadır. Ekip kurulumu mühendislerden aldığı montaj şekline göre yani projesine göre adım adım uygulamaya başlamaktadır.

Buralardaki bütün hesap ve kitaplar mühendislerden yapıldığından dolayı sadece montaj ekibi tek tek fabrikada hazırlanan vida yerleri dahil hepsini uygulayarak 14 15 gün içerisinde kurulumu tamamlamaktadır.

Kurulumu biten hazır yapı sistemleri ise boya işlemlerine geçer boyadan itibaren de artık küstüm suresinin içerisine girmiştir ve bu aşamadan sonra aksi bir durum var mı yok mu bir personel test yapar belli bir testler uygular. Bu testleri kontrol listesi diye de tanımlayabiliriz. Eğer aksi bir durum olur ise mevcut ekibe sahada bulunan ekibe bilgi vererek tekrardan oradaki arızaların giderilmesini titizlikle çalışmaya başlarlar.

Sağdaki personel onay verdikten sonra ise artık teslim olmuştur ve bu aşamadan sonra kullanıma açıktır. Prefabrik Yapı sistemleri beton yapıya göre deprem koşulları altında daha dayanıklıdır ve uzun ömürlüdür. Tercih edilmesinin en önemli nedeni kısa sürede sökülüp başka bir bölgeye montaj sırasında aynı şekilde parçaların yapımı avantaj sağlamaktadır.

Söküm sırasında ise yetkili personellerin malzemeye zarar vermeden tek tek ve dikkatli bir şekilde sökmesi önemlidir. Sökme sırasında malzemeler darbe aldığı zaman yeni yerde kullanılamayacağı ondan dolayı tekrardan oraya uygun malzemenin yapılması ve tekrar bir işçilik çıkmasına yol açacaktır. Bu da firmadan maliyetini etkileyecek bir durumu teşkil edecektir elbette bu durum istenmeyen bir yer bir sonuçtur.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir