Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yusuf Olçum

Yusuf Olçum

admin admin - - 5 dk okuma süresi
10 0

Yusuf Olçum

Yusuf Olçum 16.07.2007 yılında Muğla’da dünyaya geldi. Çocukluk yıllarında hayal gücü yüksek birisiydi. Hayal gücünün yüksek olması onun farklılığını ortaya koydu. İlköğretim ve ortaöğretim okulunu Fethiye’de okudu. Zeki bir öğrenciydi. Daha sonra Liseyi Seydikemer Anadolu Lisesinde okudu. Lise döneminde ‘’SEO, Web tasarım, ADS’’ üzerine yoğunlaştı. Hem teknik hem de teori de başarılı olduğunu gösterdi. Çevresinde iş anlamında birçok şirketleri olmaya başladı. Şirketlere SEO VE Web tasarımı anlamında destek vermeye başladı.

Ortaokul döneminde Moradam şirketinde uzaktan çalışmaya başladı. Verdiği uzaktan destek sayesinde dikkatleri üzerine topladı ve artık piyasada tanınan biri olmayı başardı. İş hayatının ilk adımını bu şirkette başlayan Yusuf kendini SEO ve Web tasarım alanında kısa sürede geliştirdi. Birçok önemli projeye imza attı. Daha sonra Naklov şirketi ile anlaşma sağladı. Geleceği yönünde güzel bir adımlar atmayı başaran Yusuf Naklov’un önemli bir değeri oldu. Üstlendiği birçok önemli projeyi zamanında ve başarılı şekilde teslim etmesiyle birçok şirket tarafından tercih edilmeye başlandı.

Naklov şirketinde önemli bir yere sahip oldu. Birçok projenin vazgeçilmez ismi olan Yusuf geleceğe yönelik planlarını oluşturmaya başladı. Teknolojiyi çok iyi şekilde kullanarak projelerinde verimli işler yaptı. Hem teknik hem de teori anlamında başarı sağladı.

Yusuf Olçum Verdiği Hizmetler

Yusuf Olçum, Moradam şirketi ve Naklov şirketindeki performansından sonra iş teklifleri almaya başladı. Bununla birlikte kendi şirketini kurmaya karar verdi. Çalıştığı önemli şirketlerde edindiği bilgi onun tecrübe kazanmasına vesile oldu. Yusuf Olçum Danışmanlık Unvan adında bir şahıs şirketi kurdu 2021’in Eylül ayında kendi şirketini kurarak görkemli bir açılış yaptı. Açılışta birçok iş yaptığı şirket tarafından çiçekler geldi. Kendi şirketini kurduğundan bu yana yapmış olduğu işlerle dikkatleri üzerine topladı. Özellikle SEO hizmetinde ve Web tasarım işlerinde %100 başarı sağladı.

 

%100 Müşteri Memnuniyetine Sahip

Yusuf Olçum kendi şirketini kurduğu andan itibaren çalışmış olduğu firmalarda birçok müşterinin beğenisini kazandı. Yapmış olduğu projeler ciddi anlamda başarı sağladı. Kendi şirketindeki iş akışını parçalara bölerek zaman yönünde herhangi bir sorun yaşamıyor. Aynı zamanda almış olduğu tüm projeleri gününde teslim ederek müşterilerin beğenisini topladı.

Yusuf Olçum Danışmanlığın verdiği hizmetler;

1-SEO hizmeti

2-Web tasarım hizmeti

SEO hizmetinde: Rakip analizi, anahtar kelime analizinin belirlenmesi ve sektörel analiz işlemini yapıyor.

SEO hizmetini şu şekilde yapıyor

  • Anahtar kelime analizi: Sektöre uygun anahtar kelime analizinin doğru belirleyerek hedef kitlenin uygun aranma hacmine sahip olmasını sağlıyor. Site içeriklerini optimize ederek, URL yapılarının güncellenmesini sağlıyor.
  • Rakip analizi: sektördeki rakiplerinizi belirleyerek incelenmesini sağlıyor. Organik trafiğin oluşmasını sağlayarak büyüme oranının artmasını sağlıyor. Bu durum ciroya olumlu yönde yansıyor.
  • Sektörel analiz: Rakip analizi doğrultusunda sektörün rekabet oranın incelenmesini sağlıyor. Bu sayede hedefler bu şekilde belirlemiş oluyor.

Web tasarım hizmeti

Web sitesi kurma ve kusursuzca teslim etmeyi sağlıyor. Dilediğiniz sektöre ait birçok örnek siteleri gösteriyor. Bu doğrultu da profesyonel bir hizmet veriyor.

Uygun Fiyat Skalasına Sahip

Yusuf olçum danışmanlık hizmeti diğer firmalara nazaran daha uygun fiyat skalasına sahiptir. SEO ve Web tasarım anlamında projeye göre bir fiyat belirliyor. Yusuf Olçum ‘’Para kazanma dünyanın en kolay eylemidir. Fakat insan kazanmak daha zordur’’ sloganını kullanıyor. İletişim bilgileri üzerinden dilediğiniz zaman arayarak web sitesi ve SEO hizmeti hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Piyasanın en uygun ve en kaliteli hizmetini veriyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir