Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sirius Mum Dünya Pazarında Ses Getiriyor

Sirius Mum Dünya Pazarında Ses Getiriyor

admin admin - - 2 dk okuma süresi
13 0


Sirius Mum Dünya Pazarında Ses Getiriyor

Genç girişimci Hüseyin Sağıroğlu tarafından 2020 yılında kurulan Sirius Mum, dünyada birçok ülkede satış yapmaya devam ediyor. Son olarak ise Almanya pazarında fason üretim yapıp yıllık 100 bin TL’lik ciroya ulaşarak dünya pazarında büyük ses getirdi.

Genç girişimci Hüseyin Sağıroğlu 2020 yılının Ocak ayında İstanbul’da kuruduğu Sirius Mum adlı şirket, kısa zamanda büyük işler başardı. Müşteri ve tedarikçilerine kusursuz bir e-ticaret deneyimi yaşatma ve müşteri odaklı vizyonuyla yola çıkan Sirius Mum, dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından biri olan Amazon’da Avrupa, Amerika ve Kanada pazarlarında aktif olarak büyük firmalara fason üretim yapıyor. Kataloğunda bulunan bütün ürünler ise doğal ve hiçbir katkı maddesi içermemektedir. Bu vizyonla hareket ederek 30’dan fazla firmaya mum ihracatı yapmaktadır. Son bir yılda özellikle Almanya pazarında yapılan fason üretimle yıllık 100 bin TL’lik ciro barajı geçmiş durumdadır. Yaptığı bu ihracat çalışmalarıyla Türkiye’ye katma değer sağlayan firma, dünya çapında adından söz ettirmeye başladı.

KALİTESİ DOĞALLIĞINDAN GELİYOR

Türkiye’nin en büyük mum şirketlerinden biri olan Sirius Mum, dünyada kendi sektöründe öncü olmayı hedefliyor. Türkiye’de Ar-Ge çalışmalarında lider konumda olan şirket, hızlı büyüyerek yüksek kalitede üretilen mumları imalatını, ihracatını ve toptan satışını gerçekleştirmektedir. Firma tarafından üretilen tüm mum çeşitleri yüzde 100 doğal ve kaliteli birleşenlerden elde edilmektedir. Genç girişimce Hüseyin Sağıroğlu ve kadın girişimci bir anne tarafından kurulan firma kaliteli ve kesintisiz hizmet vermek adına her geçen gün kendine geliştirmeye devam ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir