Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Pimak Profesyonel Mutfak Ekipmanları

Pimak Profesyonel Mutfak Ekipmanları

admin admin - - 4 dk okuma süresi
8 0

Pimak Profesyonel Mutfak Ekipmanları

Pimak endüstriyel mutfak ekipmanlarında en iyiye doğru adım atmaktadır. Bizler 1993 senesinde kurulmuş yurtiçi ve yurt dışı projeleri, neredeyse 30 yıllık tecrübesi ve beraberinde getirdiği başarı öyküsü ile bu sektör içinde dünyanın ve Türkiye’nin saygın firmalarından olmayı başardık. Kendine has ve estetik tasarımları ile benzer markalar içinde öne çıkmakta ayrıca satış, satış sonrası ve ürün hizmet konusunda da memnuniyet sağlamaktadır. Hızla gelişip değişen dünyamızın işimizi profesyonel olarak yapan bizlere en ihtiyaç duyduğu zamanlarda her zaman en kolay ulaşılabilir yerlerdeyiz.

Pimak Ürünleri ve Özellikleri

Endüstriyel mutfak ekipmanları alanında değişime ve yeniliğe açık markamız ürünleri ile bir dünya markasıdır. Uzun ömürlü ve paslanmaz materyallerle üretilmiştir. Sizlerin istek ve ihtiyaçlarına göre serilere ayrılmış olup istediğiniz ürünlere daha rahat ve basit ulaşmanız için yapılmıştır. Bunlar:

600 Snack Serisi

600 Snack Serisi; en çok tercih edilen endüstriyel mutfak ürünü ızgara çeşididir. Bu ızgaralar da kendi içinde gazlı ızgara, lavataşlı ızgara, endüstriyel ızgara, sanayi tipi ızgara, elektrikli ızgara olarak çeşitlere; bunlardan bazıları da kendi içinde alt türlere ayrılmaktadır.

Ürünler: https://www.pimak.com/urunler/600-snack-serisi

700 Serisi

700 Serisi; hem küçük hem de büyük hacimli uygulamalar için kullanılabilen gaz ya da elektrik ile çalışan endüstriyel ocaklardır.Endüstriyel ocağın sıradan mutfak ocaklarından farkı ise yoğun işleyen mutfaklara özel dizayn edilmiş olması ve işlem süresince yüksek ısı ile çalışıyor olmasıdır.

Ürünler: https://www.pimak.com/urunler/700-serisi

900 Serisi

900 Serisi sanayi tipi ocaklardan oluşmaktadır ve yine ihtiyaçlara göre özel dizayn edilmiştir.Gaz veya elektrikle çalışmaktadır.2 gözlü sanayi tipi ocak, gazlı kuzine, büyük sanayi tipi gazlı kuzine, sanayi tipli elektrikli fritöz olarak çeşitlendirilmiştir.

Fırınlar

Gazlı pizza fırını, elektrikli pizza fırını, sanayi tipli 3 katlı elektrikli fırın, elektrikli kumpir fırını olarak türlendirilmiş endüstriyel fırınlardır. Kafe, restoran, otel gibi işletmeler için uygun ölçülerde üretilmiştir.

Döner Makineleri

Elektrik, gaz ile çalışma özelliğine ve radyanına göre sınıflandırılmıştır. Elektrikli döner makinesi, ekonomik ev tipi model döner makinesi, kebab makinesi, gazlı alttan motorlu döner makinesi olarak kategorilendirilmiştir.

Piliç Çevirme

Piliç çevirme makinelerinin birkaç türü vardır ve bunlar gazlı, yatay, dikey olarak dizayn edilmiştir. Gazlı set üstü piliç çevirme makinesi ve elektrikli piliç çevirme olarak da iki gruba ayrılmıştır. Bunun yanı sıra diğer ürünler şunlardır:

  • Kafeterya Ekipmanları
  • Hazırlık Ekipmanları
  • Soğutma Ekipmanları
  • Tepsi Taşıma Arabaları
  • Çamaşırhane & Bulaşıkhane
  • Servis Hatları
  • Mutfak Ekipmanları

Böylelikle aldığınız hizmet kalitesi kapsamında bizlerden destek alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir