Memoli Zengin Kimdir? Nerede Okudu?

Memoli Zengin Kimdir? Nerede Okudu?

ABONE OL
19 Şubat 2022 13:50
Memoli Zengin Kimdir? Nerede Okudu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Memoli Zengin Kimdir? Nerede Okudu?

Memoli Zengin (30 Eylül 2002, Şehitkamil, Gaziantep), Türk Oyuncu, Model, Müzisyen, Kickboksçu Japonya Dizi, Sinema, Tiyatro ve Reklam oyuncusudur.

İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Gaziantep Şehitkamil Tekirsin Ortaokulu ve İlkokulunda tamamladıktan sonra Liseyi Gaziantep Şehitkamil 8 Şubat Anadolu Lisesini bitirdikten sonra 2017 Yılında Japonya’nın Başkenti Tokyo da yaşamaya başladı.

Tabi ki Türkiye’de aktif olarak reklam sektöründe yer almıştır Babasının mesleğinden dolayı çoğu ülkeyi gezmiştir. Bu geziler sırasında babasının çevresinin genişlemesi nedeniyle 6 Yaşında yani 2008 Yılında AU Reklamında Yapımcı, Yönetmen, Oyuncu ve Senarist Takahashi ile birlikte oynaması ile hafızalara kazındı ve tanınmaya başladı.

2008 Yılında tekrardan çıktığı reklam da “Shimura KEN” ile aynı karede oynadı. Tokyo da ise ilk defa 2008 yılında vizyona giren “Kyokai Orewa” sinema filminde rol alarak adını duyurdu.

2013 yılında “Jingin naki tatakai ve Nippon toitsu ” programında yer aldı. 2008 yılından günümüze kadar pek çok dizi ve sinema filminde rol aldı. 2015 yılında Sengoku Jietai sinema filminde konuk oyuncu olarak oynadı. 2015 yılında Japonya Tokyo’da çocuk model ödülünü aldı.

Reklam ve Filmlerin yanında ayrı tende Modellik ile uğraşan Memoli Zengin 2016 Yılında Müziğe ilgi duymaya başladı Şarkıların ve kliplerin arka planında gerek sözcü gerek ise çalgı aletleri çaldı Çaldığı Müzik Aletleri “Keman, Gitar, Bateri ve Saz’dır”. 2017 Yılına gelindiğinde ise çevresindeki sportif aktivitelerden dolayı kick boks’sa ilgi duymaya başladı ve kaldığı süre boyunca kendini geliştirdi 2 yıllık eğitimin sonunda. Müsabakalara çıkmaya başladı ve 2020 Yılında Japonya’da Kick Boks alanında 4’üncü seçildi.

Tabi ki bu süreler içinde Japonca ve İngilizce alanında kendini geliştirdi ve çok rahat konuşur ve anlaşılır oldu.

Memoli Zengin toplamda 3 dil bilmektedir. Türkçe(C2), Japonca(B2),İngilizce(B2).

Günümüzde Memoli Zengin Tokyoda yaşamaktadır.

Sosyal Medya ve Web site
Instagram
Tiktok

İMDb

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.